ניסיתי את כוחי.. בקנבה
אם זה עסק עדיף לפנות לאלו שעוסקים בבניית לוגו
צפה בקובץ המצורף 1902570צפה בקובץ המצורף 1902573צפה בקובץ המצורף 1902572
מקפיצה.. אשמח ממש לעזרההיי, אני די חדשה בפרוג אז מתנצלת מראש אם כתבתי לא בפורום הנכון, אני מחפשת אם אפשר לערוך לי תמונה של סט הבדלה עם רקע שקוף שאוכל להעתיק אח"כ לסדר הבדלה שהכנתי עם רקע צבעוני, תודה ענקית!
אפשר אולי במקום, כל תמונה של סט הבדלה ולמחוק את הרקע מאחורה, בפוטושופ. אם אפשר אני ממש אשמח, תודההיי, אני די חדשה בפרוג אז מתנצלת מראש אם כתבתי לא בפורום הנכון, אני מחפשת אם אפשר לערוך לי תמונה של סט הבדלה עם רקע שקוף שאוכל להעתיק אח"כ לסדר הבדלה שהכנתי עם רקע צבעוני, תודה ענקית!
אפשר אולי במקום, כל תמונה של סט הבדלה ולמחוק את הרקע מאחורה, בפוטושופ. אם אפשר אני ממש אשמח, תודה
יותר טוב עם תפרט איזה עיצובאשמח אם מישהו יוכל לייצר לי תמונה של דג סלמון שלם (עם הראש) על מגש ירקות מעוצב - כמו שנוהגים לשלוח בפורים
הבת שלי מתחפשת למפעילה בחיות.
אשמח ליצירה יפה וצבעונית להדפסה על חולצה לבנה.
משהו שמכיל חיות ליטוף כמו: תוכי צבעוני, ארנבת, אפרוחים וכד'.
בקשה את הסט הבדלה?
תוכל להכין לי גם בבקשה את הסט הבדלה?תוכל להכין לי גם ב
בקשה את הסט הבדלה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים