שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
סליחה שנשלח בטעות 3 פעמים
וגם לא נשלח הציטוט
וואו! איזה יצירות ואיזה עזרה עצומה - חסד עצום ממש מעריכה אותכם!!!!!!
אשמח אם תוכלו ליצר לי את האותיות א ב ג ד עם רווח בין אחד לשני באותיות סת"ם או בסגנון באותיות עשויות מדבש
לעיצוב של אלבום חלאקה אפשרי בשילוב של מס' 3 - כיפה דבש ציצית לא מספריים בסיגנון כמו שמצורף או שרק את האותיות

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-02-19 144054.jpg
    צילום מסך 2025-02-19 144054.jpg
    KB 56.7 · צפיות: 20
אני רואה שמה שביקשתי מאוד קשה או לא מובן אולי אנסה לבד.
רק באיזה תוכנה הכי מומלץ? לא מתמצאת בכלל....

שלום וברכה אני צריך איזה עבודה הסמך אם מישהו יכול ליצור קשר במייל
בתודה מראש ZBU3213210@גימייל.כום

היי, אני די חדשה בפרוג אז מתנצלת מראש אם כתבתי לא בפורום הנכון, אני מחפשת אם אפשר לערוך לי תמונה של סט הבדלה עם רקע שקוף שאוכל להעתיק אח"כ לסדר הבדלה שהכנתי עם רקע צבעוני, תודה ענקית!
מקפיצה.. אשמח ממש לעזרה :)

אשמח מאוד לקבל עבור דף עבודה שחור לבן לתלמידות בכיתה ב'
איור שעל פיו יכתבו התלמידות תיאור על פורים
כגון ילדים שולחים משלוח מנות. קריאת המגילה בבית הכנסת

תודה רבה!!!

היי, אני די חדשה בפרוג אז מתנצלת מראש אם כתבתי לא בפורום הנכון, אני מחפשת אם אפשר לערוך לי תמונה של סט הבדלה עם רקע שקוף שאוכל להעתיק אח"כ לסדר הבדלה שהכנתי עם רקע צבעוני, תודה ענקית!
אפשר אולי במקום, כל תמונה של סט הבדלה ולמחוק את הרקע מאחורה, בפוטושופ. אם אפשר אני ממש אשמח, תודה

אשמח אם מישהו יוכל לייצר לי תמונה של דג סלמון שלם (עם הראש) על מגש ירקות מעוצב - כמו שנוהגים לשלוח בפורים

הבת שלי מתחפשת למפעילה בחיות.
אשמח ליצירה יפה וצבעונית להדפסה על חולצה לבנה.
משהו שמכיל חיות ליטוף כמו: תוכי צבעוני, ארנבת, אפרוחים וכד'.

הבנות שלי מתחפשות אחת לכלה ואחת לנסיכה ורודה -שמחזיקות שלט לבן ביד

אשמח מאוד לקבל

לכל היוצרים האם משיהו יכול לייצר לי תמונה של בחור צעיר לומד עם אברך שניהם חסידים ופניהם קורנת מאושר תודה רבה

הבת שלי מתחפשת למפעילה בחיות.
אשמח ליצירה יפה וצבעונית להדפסה על חולצה לבנה.
משהו שמכיל חיות ליטוף כמו: תוכי צבעוני, ארנבת, אפרוחים וכד'.
1740051489738.png

אני ינסה שוב את המזל שלי, בתקווה שאחד מהגרפיקאים הרבים אשר עוזרים כאן למאות בקשות, יצליחו למצוא מספר דקות לסייע לי:
עבור מיזם של תפילת שחרית עם תפילין וספר תורה שאני עושה ליהודים שלא מתפללים מדי יום, אני מחפש לעצב מודעה עם מסגרת יפה עם תפילין וסידור וספר תורה עם מקום לכתוב בתוכו את ההזמנה של התפילה, מיקום ושעה. אם אפשרי כמובן למספר גרסאות אני יעריך מאוד.

בנוסף אשמח לעזרתכם בבקשה ויהיו לכם הרבה זכויות: עבור פרוייקט אבות ובנים שאני עושה לעי"נ אבי ז"ל, אשמח למודעה שאני מתכנן לפרסם לפורים עם רגע יפה וילדים לומדים עם אביהם ומלא מכוניות על שלט ופאקלעך מסביב או משהו כזה. כמובן שאני חייב מקום באמצע לכתוב את המודעה על התוכנית.
בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה