שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
מבקשת שוב, ילד שמתחפש לחייל אנגלי, אפשרי לעצב לו משהו לצרף למשלוחי מנות לחברים? תודה בשמו...

אם אפשר בבקשה לייצר תמונה [עבור תחפושת לתינוקת קטנטונת] של במבה מתוקה[!] עם רקע של כדורי הבמבה ושיהיה כתוב ע"ז מאה אחוז מתיקות!! בתודה מראש

ניסיתי בלאונרדו לעשות עטיפה למחברת על ארצות הים התיכון
לא הבין מה אני רוצה ממנו
האם אפשרי לבקש פה?
1740662257386.png

מחפשת משהו בסגנון הזה
כאילו מדבקה עגולה שבאמצע לא יהיה כתוב כלום
ושתהיה וכנה להדפסה.
כאילו שלא תהיה תלת מימד או משהו
מי יכול?
1740665129414.png

אני רוצה לוגו של G&O ומתחת שיהיה המספר 27 משהו יפה תודה (ליום נישואין)

נערך לאחרונה ב:
יש מצב שזה יהיה בעברית "מתיקות". חוץ מזה רציתי [אם אפשר] תמונה שרואים את עטיפת החטיף מסביבו הכדורים!!
אני אוכל לנסות בהמשך לא עכשיו אבל אני מדגיש , אין לי אפשרות ליצור עטיפה מקורית שלהם אני יכול לנסות להיות קרוב, דבר שני אין לי אפשרות לכיתוב בעברית הבינה לא מבינה איך כותבים בעברית , אתה יכול להוסיף בעצמך אחר כך

הי
לא מצליחה לעבוד עם הבינה וחייבת תמונה מסוימת למסירת שיעור.
התיאור קצת ארוך ומורכב. מקווה ממש שזה אפשרי.
אם יש מישהו שיכול ליצור לי וכמה שיותר מהר - זה ממש דחוף להיום אני ממש אודה לו!!!!

התיאור:
A realistic picture of a large table and on the table there are plates, cutlery and glasses, simple masks for a costume, Purim rattles. In the center of the table there are 2 long candles and next to the candles a large green bowl with cooked chickpeas. On the ceiling there are colorful chains made of simple paper. At the table sits a Jewish man with a Borsellino hat, and is old and studying from an ancient book and is tall and slightly thin. On a chair next to the table sits a Jewish boy with wigs and a kippah wearing clown clothes. At the table stands a Jewish girl wearing queen clothes with a long-sleeved dress and a modest dress, she has a crown on her head and she serves a tray on which are triangular pastries with a little chocolate visible in the middle. In the background there is a window from which you can see daylight and next to the window on the wall there is a calendar with a whole month and half of the month marked with a V.

תודה רבה!!!!

באיזו תוכנת AI אפשר לקחת כמה תמונות של אנשים ולמזג לתמונה אחת?
הכוונה לא שיעשה סלט ויצור אדם אחד מכל התמונות :rolleyes: אלא שישים כמה אנשים בתמונה אחת.

הי
לא מצליחה לעבוד עם הבינה וחייבת תמונה מסוימת למסירת שיעור.
התיאור קצת ארוך ומורכב. מקווה ממש שזה אפשרי.
אם יש מישהו שיכול ליצור לי וכמה שיותר מהר - זה ממש דחוף להיום אני ממש אודה לו!!!!

התיאור:
A realistic picture of a large table and on the table there are plates, cutlery and glasses, simple masks for a costume, Purim rattles. In the center of the table there are 2 long candles and next to the candles a large green bowl with cooked chickpeas. On the ceiling there are colorful chains made of simple paper. At the table sits a Jewish man with a Borsellino hat, and is old and studying from an ancient book and is tall and slightly thin. On a chair next to the table sits a Jewish boy with wigs and a kippah wearing clown clothes. At the table stands a Jewish girl wearing queen clothes with a long-sleeved dress and a modest dress, she has a crown on her head and she serves a tray on which are triangular pastries with a little chocolate visible in the middle. In the background there is a window from which you can see daylight and next to the window on the wall there is a calendar with a whole month and half of the month marked with a V.

תודה רבה!!!!
אם אפשר ליצור לי זה ממש דחוף
תודה!

חודש טוב,
יש מצב בבקשה לדף עבור הזמנה לתפילת שחרית עם אלמנטים של תפילין, טלית וספר תורה עם מקום להשחיל כיתוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה