שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
Cute 3D style_A stimulating pizza logo with the words 'Pizza Meir' 01-03-2025 at 22-13-24.jpeg

הי
לא מצליחה לעבוד עם הבינה וחייבת תמונה מסוימת למסירת שיעור.
התיאור קצת ארוך ומורכב. מקווה ממש שזה אפשרי.
אם יש מישהו שיכול ליצור לי וכמה שיותר מהר - זה ממש דחוף להיום אני ממש אודה לו!!!!

התיאור:
A realistic picture of a large table and on the table there are plates, cutlery and glasses, simple masks for a costume, Purim rattles. In the center of the table there are 2 long candles and next to the candles a large green bowl with cooked chickpeas. On the ceiling there are colorful chains made of simple paper. At the table sits a Jewish man with a Borsellino hat, and is old and studying from an ancient book and is tall and slightly thin. On a chair next to the table sits a Jewish boy with wigs and a kippah wearing clown clothes. At the table stands a Jewish girl wearing queen clothes with a long-sleeved dress and a modest dress, she has a crown on her head and she serves a tray on which are triangular pastries with a little chocolate visible in the middle. In the background there is a window from which you can see daylight and next to the window on the wall there is a calendar with a whole month and half of the month marked with a V.

תודה רבה

פליז מישהו
אני חייבת את זה ואני נואשת!!!!
אני יודה למי שיכול ליצור לי את התיאור הזה.
זה דחוף לי ממש למסירת שיעור!
תודה!!!

אני מעונים בתמונה של יהודים [לא דווקא חסידיים] נותנים בפורים "משלוח מנות" [אין צורך ברקע]

יש כאן עטיפה למחברת פורים?

אשמח מאד לעזרת המומחים פה: אני צריכה עטיפה למחברת בנושא אמריקה, לילדה בכיתה ח' משהו בוגר. גודל A4 לאורך (היא רוצה משני הצדדים לחוד ותכרוך לספירלה למעלה)
תודה רבה!
@פנחס ציור עיפרון העטיפות למחברת של ארה"ב שהכנת היו מהממות, רק שחברה מהכיתה השתמשה בזה...:)
יש מצב לבקש שוב? או ממישהו אחר?
שיהיה מתאים להדפסה בגודל A4
תודה

אשמח לתמונה מתאימה לשקית הממתקים עבור יום הולדת 3 (חלאקה)
העלו פה בעבר ואני לא מוצאת
תודה

מאת הרב שמשון פוקס:

הרב בן ציון ידלר זצ"ל אמר שכתוב בילקוט אברהם שסגולה בחודש אדר לעשות כרזה (לקחת דף גדול) ולכתוב את המילים: משנכנס אדר מרבים בשמחה וגם את המילים: מזל אדר דגים ולצייר דגים (אפשר גם ליצן) ולתלות במקום מרכזי בבית והסגולה הזו תפעל ישועה לכל מה שאדם צריך! בדוק ומנוסה!!
עצם השלט שתלוי במקום מרכזי בבית זה פועל את הישועה.
ומוסיף שכתב ר' חיים פלאגי שבחודש אדר לוקחים את השלט משנכנס אדר מרבים בשמחה ושמים אותו על האמה על אמה, למה? כי אין אבלות בחודש אדר . ואומר שהוא מכיר כמה וכמה משפחות שעשו ותלו את השלט על האמה על אמה בבית שזה נקרא מקום מרכזי וזכו לזיווגים!!
הוא מספר על משפחה שהיו להם מספר בנות בשידוכים, הם כתבו ותלו את השלט ובאותה שנה התחתנו הבנות. ועוד סיפור שבנות ששמעו ממנו את הסגולה הנ"ל ורצו לזכות באיזושהיא הגרלה שהיתה להם מאוד חשובה, תלו את השלט הזה בחודש אדר והן זכו בהגרלה...

ה יעזור שבקרוב ממש נשמע ונתבשר בשורות טובות מכולם!!!
הכנות קלות ותמיד תמיד שמח😄😄
3%20%D7%9E%D7%96%D7%9C%20%D7%90%D7%93%D7%A8%20%D7%93%D7%92%D7%99%D7%9D%20copy.jpg
השלט לא שלי אבל ניתן לשימוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה