- הוסף לסימניות
- #9,681
אם אפשר להוסיף ל
אשמח לקבל לוגו 12 עם פרחים לבת מצווה במבחר סגנונות, תודה רבה רבה!!
אשמח לקבל לוגו 12 עם פרחים לבת מצווה במבחר סגנונות, תודה רבה רבה!!
אני צריכה תמונה של פיצה עם כיתוב פיצה באנגלית ופורים בעברית בכותרת אחת בחצי ירח משהו בדוגמאות החדשותעוד פיצות
מקפיץאשמח אם מישהו יכול ליצור של ירושלמי עם חסיד ליטאי וספרדי מתחבקים ביחד
מקפיץ
תודה מראש
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?בוקר טוב לכל היוצרים היקרים,
אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי תמונה של המילים פופקורן באנגלית ומסביב פופקורן,
ולמעלה כוס של פופקורן עם הרבה פופקורן.
תודה מראש!
אשמח אם מישהו יכול ליצור כרטיס ברכה למשלוחי מנות לפי התחפושות של הילדים, בסגנון של זה:
לתחפושות:
מוכרת גלידה
נחמן מאומן
אדמור
תזכו למצוות!
צפה בקובץ המצורף 1913305
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
מאוד דחוף.
אני מחפשת רקע של ארמון נסיכה כדי לצלם בגדול כרקע לקישוט כיתה.
אני מחפשת רקע של ארמון נסיכה כדי לצלם בגדול כרקע לקישוט כיתה.
@ayala bimuy
אשמח לקבל תג לתחפושת מנגנת בגווני אדום שחור עם תווים בצדדים ושיהיה כתוב שם ותפקיד
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים