- הוסף לסימניות
- #9,981
משהו יכול לעזור?אולי אפשר תמונה כזו אבל עם ילד חסידי
@ayala bimuy
תמונה כזו (עם הגירפה והאריה)עם ילד חסידי
משהו יכול לעזור?אולי אפשר תמונה כזו אבל עם ילד חסידי
@ayala bimuy
ילדה בת 5.5 עם שיער בלונד חום בהיר, עיניים כחולות.
תינוק אחד בהיר ממש דומה לה
תינוקת שזופה
ותינוק טיפונת כהה
משהו יכול לעזור?
תמונה כזו (עם הגירפה והאריה)עם ילד חסידי
צפה בקובץ המצורף 1917558צפה בקובץ המצורף 1917556
וואו תודה ענקית!!
מישהי יכולה לעזור לי ? חייבת דחוף להיום ...היי.. צריכה עזרה בדחיפות
מחפשת רקע לחלאקה עם מספריים כיפה וציצית ואולי גם המספר 3 להדפסה על מדבקות . אני צריכה להוסיף כיתוב "אריאל חוגג חלאקה". דחוף לי ממש ...
בטח יש פההי,
אני מחפשת בן אחד לחייל אמריקאי, בן אחר לשוטר אמריקאי ואת השלישי לבנאי... יעזור לי מאד מאד מאד אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה לכל אחד בשביל משלוחי המנות שלהם...
ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!
ai-jewishart.com
יש פונטים, אם השפה באתר על עברית תראייש שם פונטים יפים בעברית?
תודה! מהמם!!!בטח יש פה
![]()
פורים - ai-jewishart
תיק עבודות חדש באתר! דפי ברכה לפורים -הורדה חינמית- מחפשים תמונה מיוחדת? ניתן ליצור עבורכם תמונה בהתאמה אישית אני רוצה תמונה בהזמנה אישית טלפון: 054-8447926 דוא"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> © כל הזכויות שמורות ל ai-jewishart אין להעתיק/לצלם ללא אישור. האתר נבנה ע"י נעמי בלייברג – עיצוב ובניית אתריםai-jewishart.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים