שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אולי אפשר תמונה כזו אבל עם ילד חסידי
@ayala bimuy
משהו יכול לעזור?
תמונה כזו (עם הגירפה והאריה)עם ילד חסידי
גן החיות.jpg
מאלף חיות.jpg

jxhsh

קבצים מצורפים

• _8d7cb394-1017-4eb7-bb1c-f7c0f0adeb8f.jpg
    _8d7cb394-1017-4eb7-bb1c-f7c0f0adeb8f.jpg
    KB 138.9 · צפיות: 18
היי.. צריכה עזרה בדחיפות
מחפשת רקע לחלאקה עם מספריים כיפה וציצית ואולי גם המספר 3 להדפסה על מדבקות . אני צריכה להוסיף כיתוב "אריאל חוגג חלאקה". דחוף לי ממש ...

ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב!!
אני אוהבת את הרקע הגונגלי!!!

אם אפשר להכין את מזמור ק בתהילים מזמור לתודה צבעוני ולמעטה לרשום מזכרת מבת המצווה רעות.ה מיכל.ב מיכל פ 10 בדף

היי.. צריכה עזרה בדחיפות
מחפשת רקע לחלאקה עם מספריים כיפה וציצית ואולי גם המספר 3 להדפסה על מדבקות . אני צריכה להוסיף כיתוב "אריאל חוגג חלאקה". דחוף לי ממש ...
מישהי יכולה לעזור לי ? חייבת דחוף להיום ...

הי,
אני מחפשת בן אחד לחייל אמריקאי, בן אחר לשוטר אמריקאי ואת השלישי לבנאי... יעזור לי מאד מאד מאד אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה לכל אחד בשביל משלוחי המנות שלהם...
ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!

אלוופההההההה
יש לך אפשרות שהתחפושת תהיה זהה?
הם שלישייה;)

ווואואו את אלופה

הי,
אני מחפשת בן אחד לחייל אמריקאי, בן אחר לשוטר אמריקאי ואת השלישי לבנאי... יעזור לי מאד מאד מאד אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה לכל אחד בשביל משלוחי המנות שלהם...
ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!
בטח יש פה

איך הצלחת?
חייבת לראות את הפרומפט

תגידו יש בינה מלאכותית שיוצרת את האיור שאני רוצה ונותנת לי להחליף לפרצופים אמיתיים?

בטח יש פה
תודה! מהמם!!!

500(!!!) עמודים של חסד.
אני רוצה להודות בשם כל חברי הפורום לכל יוצרי התמונות שעושים חסדים גדולים ונותנים מזמנם ומידיעתם לכלל המבקשים. תהיה משכורתם שלימה מאת ה' יתברך לנחת ושפע גשמי ורוחני.
ישר כוח!!!

יש אפשרות לדף ברכה משהו עם שום
הברכה - גם שום (דבר) יכול להיות משהו
מצורף לארוחת בוקר בטעם שום (לחמניות שום, גבינת שום, סלט עם רוטב שום וכו')

ממש יעזור לי תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה