- הוסף לסימניות
- #10,121
אשמח לתמונה של מטבח עם המון בלגן לצורך תחפושת של אדריכלית (תיק עבודות כביכול) - "המטבח של זרש"
תודה ענקית!!
אשמח לתמונה של מטבח עם המון בלגן לצורך תחפושת של אדריכלית (תיק עבודות כביכול) - "המטבח של זרש"
תודה ענקית!!
בבקשה זה דחוףהי צריכה ברכות לגננות ומורות
אני צריכה אותו חסידי! עם פאות מסולסלות [וללא פוני] ועם חליפה ארוכהתודה רבה על הרצון הטוב
תודה כבר הסתדרנובבקשה זה דחוף
מקפיץבסגנון הזה
צפה בקובץ המצורף 1919640
אני צריך את זה לתעמולה
למגבית לאוצר הספרים
מצורף התעמולה שאני רוצה לעשות
לכן אני רוצה שהתעמולה יהיו על ספר תורה
צפה בקובץ המצורף 1919644צפה בקובץ המצורף 1919645צפה בקובץ המצורף 1919646
בשביל שהמבט יופנה לצד צריך לכתוב "פרופיל", לדוג' במקום תמונה של גבר מבוגר, לכתוב תמונת פרופיל של גבר, או תמונה של פרופיל, או תמונה של גבר מבוגר המוצג בפרופיל וכו'.שלום וברכה
אני מעצב אתר לישיבה ליטאית
וצריך למסך הפתיחה תמונה מרשימה של ראש הישיבה/רב ליטאי עם בחור ישיבה כבן 20 ליטאי
יושבים יחד בחברותא עם סטנדרים או שולחן לפניהם וגמרות פתוחות לפניהם
כיון שזה מסך פתיחה ובצד ימין יש טקסט אני רוצה שיראו את הרב והתלמיד קצת מהצד והמבט שלהם יופנה לצד שיהיה לי זרימת עין לטקסט
הצלחתי ליצור משהו די טוב בנייט קפה מצורף לפניכם אך הבחור לא מספיק בחור ישיבה ליטאי וכן השולחן בעייתי באחת התמונות
וכן לא מצליח בשום צורה להדריך את נייט קפה לתת תמונה מהצד
אשמח לעזרה מכל מי שיודע איך ליצור כזו תמונה
תודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1920892
צפה בקובץ המצורף 1920894
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים