שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
שלום וברכה
אם מאוד אם משהו יכול לעצב לי תמונה של ילדה חרדית יושבת על כסא נדנדה בשדה וחולמת או תמונה של ילדים חרדים יושבים בגינה מטופחת ומסתכלים בספרים.
אשמח למשהו ילדותי אך בוגר מתאים לשער למחברת סיפרות ילדים

אשמח לעיצוב מיתוג חלאקה בגווני תורכיז וכסף
עובדיה יוסף בן 3
שיהיה משולב עם ציצית, כיפה, אולי גם אותיות א-ב ודבש לפי מה שמסתדר
תודה רבה

אשמח לקבל תמונה של בחור ישיבה נכנס לסוכה עם גמרא מסכת סוכה ביד
תודה רבה
ChatGPT Image Apr 24, 2025, 05_29_38 PM.png

קבצים מצורפים

• ילדה 2.jpg
    ילדה 2.jpg
    KB 34.1 · צפיות: 18
  • ילדה 3.jpg
    ילדה 3.jpg
    KB 93 · צפיות: 13
  • ילדה.jpg
    ילדה.jpg
    KB 58.2 · צפיות: 11
  • Designer (46).jpeg
    Designer (46).jpeg
    KB 290.1 · צפיות: 13
  • Designer (45).jpeg
    Designer (45).jpeg
    KB 189.6 · צפיות: 15
שלום וברכה אשמח שתעשי לי תמונות של AI בסגנון אנימציה תלת מימד ידידותי לילדים למקצועות הבאים:
נגר,גנן,אסטרונאוט,צלם,זמר,מלצר,תופר,רופא שיניים,ראש העיר
תודה רבה (בסגנון של התמונה המצורפת

קבצים מצורפים

• צור לי תמונה של שוטר חמוד ונחמד מחייך וברקע יש תחנת משטרה ונידת סגנון אנימציה תלת מימד 24-04-...jpeg
    צור לי תמונה של שוטר חמוד ונחמד מחייך וברקע יש תחנת משטרה ונידת סגנון אנימציה תלת מימד 24-04-...jpeg
    KB 964.9 · צפיות: 17

קבצים מצורפים

• Designer (52).jpeg
    Designer (52).jpeg
    KB 376.1 · צפיות: 21
  • Designer (51).jpeg
    Designer (51).jpeg
    KB 319.4 · צפיות: 20
  • Designer (50).jpeg
    Designer (50).jpeg
    KB 342.2 · צפיות: 15
  • Designer (49).jpeg
    Designer (49).jpeg
    KB 290 · צפיות: 16
  • Designer (48).jpeg
    Designer (48).jpeg
    KB 311.3 · צפיות: 18
  • Designer (47).jpeg
    Designer (47).jpeg
    KB 298 · צפיות: 18
שלום וברכה אשמח שתעשי לי תמונות של AI בסגנון אנימציה תלת מימד ידידותי לילדים למקצועות הבאים:
בהצלחה!!!

קבצים מצורפים

• בסגנון אנימציה תלת מימד, אסטרונאוט זכר נחמד ומחייך.jpg
    בסגנון אנימציה תלת מימד, אסטרונאוט זכר נחמד ומחייך.jpg
    KB 213.2 · צפיות: 14
  • בסגנון אנימציה תלת מימד,זמר עם כיפה על הראש זכר נחמד ומחייך עם מיקרופון ביד והא שר על במה.jpg
    בסגנון אנימציה תלת מימד,זמר עם כיפה על הראש זכר נחמד ומחייך עם מיקרופון ביד והא שר על במה.jpg
    KB 163.8 · צפיות: 15
  • בסגנון אנימציה תלת מימד,על רקע מתפרה, תופר זכר עם כובע על הראש, לידו על שולחן מכונת תפירה.jpg
    בסגנון אנימציה תלת מימד,על רקע מתפרה, תופר זכר עם כובע על הראש, לידו על שולחן מכונת תפירה.jpg
    KB 237.1 · צפיות: 13
  • בסגנון אנימציה תלת מימד,על רקע מתפרה, תופר זכר עם כובע על הראש, לידו על שולחן מכונת תפירה (1).jpg
    בסגנון אנימציה תלת מימד,על רקע מתפרה, תופר זכר עם כובע על הראש, לידו על שולחן מכונת תפירה (1).jpg
    KB 225.9 · צפיות: 14
  • בסגנון אנימציה תלת מימד, עומד ראש העיר בחליפה מחויטת עם כובע על הראש.jpg
    בסגנון אנימציה תלת מימד, עומד ראש העיר בחליפה מחויטת עם כובע על הראש.jpg
    KB 249.9 · צפיות: 14
  • בסגנון אנימציה תלת מימד,צלם זכר נחמד ומחייך עם מצלמה.jpg
    בסגנון אנימציה תלת מימד,צלם זכר נחמד ומחייך עם מצלמה.jpg
    KB 167.3 · צפיות: 18
  • בסגנון אנימציה תלת מימד,נגר זכר נחמד ומחייך עםמסור ביד על רקע נגרייה  (1).jpg
    בסגנון אנימציה תלת מימד,נגר זכר נחמד ומחייך עםמסור ביד על רקע נגרייה (1).jpg
    KB 203.8 · צפיות: 18
  • בסגנון אנימציה תלת מימד,נגר זכר נחמד ומחייך עםמסור ביד על רקע נגרייה .jpg
    בסגנון אנימציה תלת מימד,נגר זכר נחמד ומחייך עםמסור ביד על רקע נגרייה .jpg
    KB 234.6 · צפיות: 15
  • בסגנון אנימציה תלת מימד,מלצר זכר נחמד ומחייך עםמגש בידעל רקע מסעדה.jpg
    בסגנון אנימציה תלת מימד,מלצר זכר נחמד ומחייך עםמגש בידעל רקע מסעדה.jpg
    KB 227.2 · צפיות: 16
תודה ענקית!!!!🤩
רק סליחה שאני מתקנת אבל שחכתי להזכיר שזה לילדים קטנים הסגנון מהמם אבל אם זה לאא מטריח אותך אשמח שתעשי את זה יותר ילדותי, שמנמן ומצחיק.
ואם זה מתאפשר לך בתוכנה אשמח שיהיה להם כיפה או אפשרות להדבקת כיפה זה למוסד חרדי ולא נראה לי שיקבלו את זה ככה (בשבילי זה מהמם!)
כמובן שאת לא חיבת...
תודה רבה!

יפה מאוד רק כנראה זה גמרא באנגלית
גם אני ניסתי ליצור את התמונה והוא עשה לי את הספר הפוך ניסתי לכתוב לו שזה נפתח כמו בעברית וגם הפוך מאנגלית אבל לא עבד לי

האם משהו יכול לייצר לי תמונה של גבר חרדי בשנות השלושים לחייו עומד מעל גשר, בידו תיק גיימס בונד שחור, רוכן לעבר גדר הגשר וצופה למטה מחפש אחר בן אדם כל שהו, למטה נראים המון בני אדם - גברים חרדים חליפות שחורות, על קרע בנינים גורדי שחקים ומשרדי עבודה

אצרף תמונה שייצרתי
אני רוצה משהו בסגנון (גם האורך והרוחב...) רק שיהיה נראה יותר שהוא מבתכל למטה, והבעת פנים של אחד שתר אחר משהו...

תודה ענקית

קבצים מצורפים

• NsrVGPkTRhyIIqoLdA6h--1--2iccs (8).jpg
    NsrVGPkTRhyIIqoLdA6h--1--2iccs (8).jpg
    KB 197.8 · צפיות: 20
האם משהו יכול לייצר לי תמונה של גבר חרדי בשנות השלושים לחייו עומד מעל גשר, בידו תיק גיימס בונד שחור, רוכן לעבר גדר הגשר וצופה למטה מחפש אחר בן אדם כל שהו, למטה נראים המון בני אדם - גברים חרדים חליפות שחורות, על קרע בנינים גורדי שחקים ומשרדי עבודה

אצרף תמונה שייצרתי
אני רוצה משהו בסגנון (גם האורך והרוחב...) רק שיהיה נראה יותר שהוא מבתכל למטה, והבעת פנים של אחד שתר אחר משהו...

תודה ענקית
1745526983715.png

מדהים, היכן אתה מייצר את התמונות שלך?

(אם אני יכול להטריד אותך שוב, אם תוכל שיהיה ללא כובע וקן קצת יותר גדול (סגנון גבר כמו בתמונה ששלכתי...) לא קריטי רק אם זה לא טרחה מיותרת)

תודה וסליחה

מדהים, היכן אתה מייצר את התמונות שלך?

(אם אני יכול להטריד אותך שוב, אם תוכל שיהיה ללא כובע וקן קצת יותר גדול (סגנון גבר כמו בתמונה ששלכתי...) לר קריטי רק אם זה לא טרחה מיותרת)

תודה וסליחה
לא שמתי לב ששלחת עוד אחד,
אני מחכה שיפתח לי (בנטפרי) ואעדכן אותך תודה על האדיבות)

שלום וברכה

אני צריך בבקשה ציור מרובע של יהודי זקן אותנטי הולך בסמטאות האופייניות של העיר העתיקה

משהו באווירה הזו (לא העתקה כמובן אלא צורפו לרפרנס)

תודה מראש

קבצים מצורפים

• IMG-20250425-WA0005.jpg
    IMG-20250425-WA0005.jpg
    KB 58.5 · צפיות: 24
  • IMG-20250425-WA0004.jpg
    IMG-20250425-WA0004.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 28
שלום וברכה

אני צריך בבקשה ציור מרובע של יהודי זקן אותנטי הולך בסמטאות האופייניות של העיר העתיקה

משהו באווירה הזו (לא העתקה כמובן אלא צורפו לרפרנס)

תודה מראש

קבצים מצורפים

• Downloads.rar
    4 MB · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה