חדשה בפרוג
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #10,481
אני צריכה תמונת לוגו בנושא חוויה של הצלחה
תודה רבה
תודה רבה
תרחיבי קצת,תודה רבה
אפשר רעיונות נוספים עם רקע בהיר?
בן אדם שתקוע עם עצמו ופתאום הוא מתחיל לדעת ולהבין דברים בקלות רבה יותר. שיתאים גם לילדים וגם למבוגריםתרחיבי קצת,
מה את רוצה?
זה טוב?אשמח לתמונה של ילד מרחף בתוך ענן בכיתה. הכיתה תמשיך להתנהל כסדרה - מורה, תלמידים והכל. מבט מלמעלה.
תודה רבה!!!
לא עלה טוב, תעלה מחדש
אשמח לתמונה של ילד מרחף בתוך ענן בכיתה. הכיתה תמשיך להתנהל כסדרה - מורה, תלמידים והכל. מבט מלמעלה.
תודה רבה!!!
מה היית רוצה שיהיה בתמונה ?אשמח ללוגו לקבוצת תמיכה חרדית לחולות/נשות חולי טרשת נפוצה וALS, שם הקבוצה הוא "עושים שרירים"
תזכו למצוות!
??אשמח למשהו ילדותי אך בוגר מתאים לשער למחברת סיפרות ילדים
לא נשים, אני רוצה רק לוגו.מה היית רוצה שיהיה בתמונה ?
(נשים אני לא יוכל לראות את התוצאות
)
כבר חשבתם על כיוון מסוייםלא נשים, אני רוצה רק לוגו.
?אשמח לעיצוב מיתוג חלאקה בגווני תורכיז וכסף
עובדיה יוסף בן 3
שיהיה משולב עם ציצית, כיפה, אולי גם אותיות א-ב ודבש לפי מה שמסתדר
תודה רבה
העיצוב שביקשת הוא די מסובך כיון שהוא מוגבל למודלים ספציפיים ודי קשה להגיע לתוצאות טובות בגלל הכיתוב בעברית?
מישהו?
לוגו יפה ליומולדת 24
בלי כיתובים אפשרי?העיצוב שביקשת הוא די מסובך כיון שהוא מוגבל למודלים ספציפיים ודי קשה להגיע לתוצאות טובות בגלל הכיתוב בעברית
עדיף לבקש ממעצב גרפי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים