שם הקבוצה הוא 'עושים שירים' קחו את זה מכאן...כבר חשבתם על כיוון מסויים
מה שיהיה בלוגו ?
שלום
אשמח לתמונה של בחור חרדי ליטאי שמוריד את הראש על הידים ויושב על איזה סלע או ספסל נידח אוירה חשוכה ומדוכדכת
הרעיון בחור שמתמודד עם קשייים - חברתי רוחני וכו'
צריכה בשביל פרסומת יעוץ דיסקרטי לבחורים
תודה רבה
שלום
אשמח לתמונה של בחור חרדי ליטאי שמוריד את הראש על הידים ויושב על איזה סלע או ספסל נידח אוירה חשוכה ומדוכדכת
תודה רבה
שם הקבוצה הוא 'עושים שירים' קחו את זה מכאן...
שלום
תודה רבה
יש אפשרות לשלוח לי כקובץ כי זה חסום לי בנטפרי
יש אפשרות לשלוח לי כקובץ כי זה חסום לי בנטפרי
לכל היוצרים המקצוענים האם מישהו יכול לייצר לי תמונה של אדם חרדי חסידי תוהה מהורהר ומתבונן תודה רבה
שם הקבוצה הוא 'עושים שירים' קחו את זה מכאן...
אני צריכה תמונת לוגו בנושא חוויה של הצלחה
רקע בהיר
בן אדם שתקוע עם עצמו ופתאום הוא מתחיל לדעת ולהבין דברים בקלות רבה יותר. שיתאים גם לילדים וגם למבוגרים
תודה רבה
אולי יש למישהו
מסגרת לדף קשר
לגנון לקטנטנים
משהו עם דובים או אפרוחים?
שלום וברכה
אני צריך בבקשה ציור מרובע של יהודי זקן אותנטי הולך בסמטאות האופייניות של העיר העתיקה
משהו באווירה הזו (לא העתקה כמובן אלא צורפו לרפרנס)
תודה מראש
אני צריכה תמונת לוגו בנושא חוויה של הצלחה
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים