שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
יש סכוי שמישהו מיצר תמונה של יהודי חרדי מועדף ליטאי מחזיק ס''ת ועליו יש אור גדול בתודה מראש

קבצים מצורפים

• LDSDuywkdjsacNELNJgo--1--9r9c3.jpg
    LDSDuywkdjsacNELNJgo--1--9r9c3.jpg
    KB 73.6 · צפיות: 17
  • OtXf8jFt0s7YV9SMVfgj--1--rdhbm.jpg
    OtXf8jFt0s7YV9SMVfgj--1--rdhbm.jpg
    KB 68.6 · צפיות: 15
  • fbt2O3kwscnZVOT8XfUT--1--2xh49.jpg
    fbt2O3kwscnZVOT8XfUT--1--2xh49.jpg
    KB 88 · צפיות: 18
אפשר משהו חמוד לתחילת הזמן בכולל?
סוג
בהצלחה בזמן החדש
או אם יש לכם רעיון למשט מגניב עם עיצוב חמוד
משהו שיתן כח

אני צריכה תמונה של 2 ילדות חסידיות שאוהבות אחת את השניה עם הכיתוב ואהבת לרעך כמוך.

שלום וברכה לכל היוצרים היקרים, יש אפשרות 'לשתול' קהל אלפים מאחורי דמות זו?
1745828962086.png

שלום,
אני צריכה תמונה של בחורת סמינר חסידית עדיף באוויריציות שונות. כולל בועת דיבור

אני צריכה תמונה 1: (דמיות חרדיות )
מוכר משבח את סחורתו אבל הקונה מסמן בידו תנועה של "לא רוצה לקנות" לעומת זאת, האישונים המורחבים, מסגירים ניצוץ נסתר של עניין או תגובה עדינה לקסם המשכנע של המוכר.

תמונה 2: (דמיות חרדיות)
בחור מודד חליפה ומסתכל במראה ומתלבט אם לקנות אותה
מוכר אדיב עומד לידו ובוחן את עיני הבחור

אם יש אפשרות בזמן הקרוב זה ממש יעזור!
תודה ענקית מראש!
תמונה 2: (דמיות חרדיות)
בחור מודד חליפה ומסתכל במראה ומתלבט אם לקנות אותה
מוכר אדיב עומד לידו ובוחן את עיני הבחור
אני צריכה תמונה 1: (דמיות חרדיות )
מוכר משבח את סחורתו אבל הקונה מסמן בידו תנועה של "לא רוצה לקנות" לעומת זאת, האישונים המורחבים, מסגירים ניצוץ נסתר של עניין או תגובה עדינה לקסם המשכנע של המוכר.
תודה!!!

אני מנסה ולא מצליחה....
משיהו/מישהי יכול/ה ליצור לי תמונות של ילדים חסידיים המראות סיטואציות של "ואהבת": משחקים יחד, מחמאה, עזרה וכד'

קבצים מצורפים

• wg5Qx6vtJUnnv77Mq4MT--1--hz6lr.jpg
    wg5Qx6vtJUnnv77Mq4MT--1--hz6lr.jpg
    KB 106.5 · צפיות: 14
  • QXkli0GrZQ2WLxiagm6v--1--rt27g (3).jpg
    QXkli0GrZQ2WLxiagm6v--1--rt27g (3).jpg
    KB 103.1 · צפיות: 12
@ל❤️❤️
אהבתי מאוד את התמונה של הילדה
תוכלי ליצור לי בבקשה בסגנון הזה דמויות של בני משפחה אבא, אמא, בחור, תינוק וכו'???
כל דמות כתמונה בפני עצמה,כ-16 דמויות.(אפשר שיהיו למשל שני אבות...)

או כל אחד אחר שמתנדב לגמול חסד.
תודה מראש!!!!

קבצים מצורפים

• ילדה.jpg
    ילדה.jpg
    KB 58.2 · צפיות: 13
@ל❤️❤️
אהבתי מאוד את התמונה של הילדה
תוכלי ליצור לי בבקשה בסגנון הזה דמויות של בני משפחה אבא, אמא, בחור, תינוק וכו'???
כל דמות כתמונה בפני עצמה,כ-16 דמויות.(אפשר שיהיו למשל שני אבות...)

או כל אחד אחר שמתנדב לגמול חסד.
תודה מראש!!!!
זה טוב?
raw

אני צריך בבקשה את התמונה של האיש הזה, שמאחוריו יהיו קהל של אלפים ורבבות, אפשרי?
1745918864712.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה