שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי

קבצים מצורפים

• ארון.png
    ארון.png
    2 MB · צפיות: 20
  • מלא.jpg
    מלא.jpg
    KB 403 · צפיות: 21
  • לו.jpg
    לו.jpg
    KB 341 · צפיות: 31
אשמח לתמונה של שתי אברכים חסידיים לומדים חברותא בטלפון בריחתא דאורייתא.

אשמח לקבל לוגו למסיבת סידור של בנים יוקרתי ויפה

תודה תודה רבה
אבל אם אפשר
להוסיף שהארון יהיה משהו יותר ארוך.
והחבורתא שלומדים יהיו נראים בחורים - בלי זקן
ואת ההיכל הישיבה שיהיה יותר מסודר ונראה כמו ישיבה
ושוב פעם תודה תודה רבה

אפשר בבקשה תמונה של ילדה קוראת קריאת שמע על המיטה?

בוקר טוב
אני מחפש שער למחברת על משניות יומא
תודה רבה

למי ששלחה לי את התמונות של בחורת סמינר באויראציות שונות אשמח את תשלחי את זה בצורה שונה כי זה חסום לי
תודה רבה!

עבור קופת צדקה שבקהילה לקראת חג השבועות, חג מתן תורה בו קוראים את מגילת רות אני מעוניין לצור ציור המקשר בין חסד למגילת רות, מעוניין שיהיה שזור איך שהוא העניין של הוראות קבע.
האם יש משהו שיודע לתרגם את זה לציור/ תמונה?

[ביקשתי גם בשירשור של הלוגו לימי הולדת אבל מעדיפה אם מישהוא יכול לעשות לי מעבר לזה, תודה גדולה]
אם אפשר לוגו לבת מצווה מפואר ויפה בגווני הורוד פסטל, זהב\כסף עם אפשרות שיהיה חלל רקע בפנים למלא כיתוב
כמו"כ אם אפשר לצרף לזה למיתוג:
דף מכתבים תואם ועוד כמה רעיונות
תודה רבה רבה

צריכה תמונה של הרבי מויז'ניץ.
(ר' ישראל הגר)
תודה רבה מראש.

[ביקשתי גם בשירשור של הלוגו לימי הולדת אבל מעדיפה אם מישהוא יכול לעשות לי מעבר לזה, תודה גדולה]
אם אפשר לוגו לבת מצווה מפואר ויפה בגווני הורוד פסטל, זהב\כסף עם אפשרות שיהיה חלל רקע בפנים למלא כיתוב
כמו"כ אם אפשר לצרף לזה למיתוג:
דף מכתבים תואם ועוד כמה רעיונות
תודה רבה רבה
במידה וזה הסגנון הרצוי אעשה דברים תואמים..
בהצלחה

קבצים מצורפים

• Designer (4).jpeg
    Designer (4).jpeg
    KB 155.4 · צפיות: 18
  • Designer (3).jpeg
    Designer (3).jpeg
    KB 102.8 · צפיות: 16
  • Designer (2).jpeg
    Designer (2).jpeg
    KB 122.2 · צפיות: 17
  • Designer (1).jpeg
    Designer (1).jpeg
    KB 135.6 · צפיות: 16
נערך לאחרונה ב:
היכן יש באתר תמונות על תורה "קבלת תורה" שבועות , לימוד ותמונות ל"ג בעומר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה