שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
נשמח לתמונה של האדמור מויזניץ
ר' ישראל הגר
תודה רבה.
לא מי יודע מה...

ChatGPT Image May 15, 2025, 03_45_03 PM.png

אני מורה בכיתת חנ"מ (בנים) ואנו יוצרים יחד ספרון בשיעור כישורי חיים שמבטא את ההרגשה של ילד חריג ואיך ניתן למנוע. (מודעות, הכלה וכו')
יש לי קצת ידע בבינה מלאכותית אבל רק חינמית. כשניסינו ליצור תמונות לספרון נתקלתי באינספור בעיות. (לדוגמא את הילדים יצרה לי עם זקן, שרשרת, ועוד דברים שאינם מתאימים)
הספרון צריך רק 10 תמונות. (כולל כריכה)
אשמח אם יהיה אפשרות לאי מי מהאלופים שיש כאן לקחת חלק ביוזמה הזאת, כדי לעזור לי לא לאכזב את התלמידים היקרים הללו.... ולוותר על זה...
תודה מראש!!!
מקפיצה שוב... אשמח ממש לעזרה דחופה!!!

צהריים טובים.
אם אפשר בבקשה
ליצור לי שני התמונות בנפרד
1. של היכל ישיבה חסידית
עם הרבה בחורים שלומדים עם חבורתות בלי כובעים
2. ארון ספרים בהיכל ישיבה עם 5 עמודנים רקים מספרים
תודה רבה
1747320425596.png

מצטרפת לבקשות
אם אפשר ליצור אברך- חסידי צעיר, מסתכל על תינוק בן שנה. במבט אבהי אוהב.
מקווה שזה אפשרי.

קבצים מצורפים

• 1747372083641.png
    1747372083641.png
    1.5 MB · צפיות: 16
  • 1747372076935.png
    1747372076935.png
    1.1 MB · צפיות: 17
  • 1747372071308.png
    1747372071308.png
    3.9 MB · צפיות: 16
אשלח ..
אבל לא נראה לי שיש טעם...
לא יצא מי יודע מה...

לגבי התמונה של שתי אברכים חסידיים לומדים חברותא בטלפון
תודה רבה, אם אפשר שלא יהיה כשתי תמונות נפרדות אלא כתמונה אחת אפשר שהרקעים יהיו שונים אך שישתלב כתמונה אחת
שוב תודה

קבצים מצורפים

• copilot_image_1747244014408.png
    copilot_image_1747244014408.png
    2.3 MB · צפיות: 19
נערך לאחרונה ב:
לגבי התמונה של שתי אברכים חסידיים לומדים חברותא בטלפון
תודה רבה, אם אפשר שלא יהיה כשתי תמונות נפרדות אלא כתמונה אחת אפשר שהרקעים יהיו שונים אך שישתלב כתמונה אחת
שוב תודה
הרקעים שונים.
למחוק את הקו שמפריד ביניהם?

אני ממש אשמח ללוגו 30 שנות נישואין להורים-סבא וסבתא
בצבעים שחור זהב
שיהיה כתוב
30 שנות נשואין
תודה רבה! עזרה גדולה!

אני ממש אשמח ללוגו 30 שנות נישואין להורים-סבא וסבתא
בצבעים שחור זהב
שיהיה כתוב
30 שנות נשואין
תודה רבה! עזרה גדולה!
אני לא מצליח לעשות עם כיתוב בעברית
אולי מישהו אחר יצליח
אני יכול רק את המספר תוסיפו אתם את הכיתוב בעריכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה