- הוסף לסימניות
- #10,821
בבקשה.נראה מעולה! כזה רציתי תודה רבה!
מזל טוב!
בבקשה.נראה מעולה! כזה רציתי תודה רבה!
פשוט מושלם, ירבו כמותך בישראל.
רצוי שזה יראה הכי דומה לתקופה אבל תודה ענקית..
שום בינה מלאכותית לא נותנת לי בגלל שזה יכול לפגוע באנשים מסויימים (כנראה עמלק)רצוי שזה יראה הכי דומה לתקופה אבל תודה ענקית..
תודה רבה.פשוט מושלם
פשוט מושלם, ירבו כמותך בישראל.
זה ממש קשה
שום בינה מלאכותית לא נותנת לי בגלל שזה יכול לפגוע באנשים מסויימים (כנראה עמלק)
מצטער. אבל אולי מישהו אחר יוכל לעזור יש כאן אנשים ממש טובים בזה
זה מה שיצא..אשמח מאוד לרקעים מעוצבים לברכה לאירוסין
אולי מסגרת פרחים תלת מימד
יצא טוב?תודה
מישהו יוכל לעזור לי????אני צריכה 8 תמונות של ילדות מתוקות בגילאי 5-10
שהיה צנועות עם שרוולים ארוכים, שמלות חמודות(לא מנופח)
עם צמות או שיער פתוח קצר.
תודה מראש לכל העוזרים/ות!!!!
איזה סגנוןאשמח אם אפשר ליצור ילדה שלובשת שמלת אירועים שחור מנופח
ועל זה פרחים תלת מימד מבד בגוונים של ירוק
התכוונתי האם ריאליסטי או יותר סגנו ציורי או תלת מיימדיהעיקר אני צריכה את הבגד
שמלה שחורה מנופחת פרחים קצת על השרוול וקצת קדימה בצבעים של ירוק
הפרחים מתלת מימד מבד שיפון
זה טוב או שחשבת על משהו אחר ?סגנון הכי אמיתי
שיראה מבד אמיתי
מאוד יפה אם אפשר שמלה ארוכה ומבד קטיפה שחור
והרבה פרחים יותר קטנים גם על השרוול
תודה רבה זה מאוד עוזר לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים