מאוד מאוד יפה אם אפשר גם פרחים רק למטה מסביב השמלה והפרחים בכמה גוונים של ירוק
יש מצב??????ויטראז' – הדרך שלך לחיים עם צבע
זה סלוגן שאשמח לאלמנט שמתאים
לא בטוח שיעזור, אבל זה כל מה שיצא לי.יש
יש מצב??????
ואווווו תודה אפשררק חלון פתוח בדגם זכוכית ויטראז'?לא בטוח שיעזור, אבל זה כל מה שיצא לי.
אפשר בבקשה לקבל תמונה של עוגיות בצורות שמתאימות לחג השבועות- ספר תורה, מגילה, כתר, הר , לוחות הברית וכד'-
מקושטות ברויאל אייסינג לבן , מאוירות מעל בעדינות?
מעוניין בקרון רכבת עם חלון (רוצה לשים בכל קרון תמונה של תלמיד)
אני צריכה תמונה של 2 לוחות הברית
ללא כיתובים
ועם קרני אור שיוצאים מהלוחות
אני צריכה תמונה של 2 לוחות הברית
ללא כיתובים
ועם קרני אור שיוצאים מהלוחות
אני רוצה לוגו בשביל גן לילדים בני 2 3 שכתוב על זה smily faces עם תמונה של בן ובת קטנים תודה רבה רבה
לוחות הברית היו מלבנים ולא עגולים!
האם יש מישהו שיוכל ליצור לי :
ילדה חמודה לא משנה הפרטים היא צריכה להיות דמות מלווה בקייטנה כך שהצבעים והאווירה צריכים להיות קיציים ומבטאים חופש.
אשמח לקבל ילדה זו בכמה צורות ו"פוזות"-
תודה ענקית ממש למי שיוכל לעזור לי בזה!
עוזר?האם יש מישהו שיוכל ליצור לי :
ילדה חמודה לא משנה הפרטים היא צריכה להיות דמות מלווה בקייטנה כך שהצבעים והאווירה צריכים להיות קיציים ומבטאים חופש.
אשמח לקבל ילדה זו בכמה צורות ו"פוזות"-
תודה ענקית ממש למי שיוכל לעזור לי בזה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים