שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
האם אפשר תמונה של ערבי צועק על ערבי בצורה הכי משעשעת!?
1747846673344.png
1747846776308.png

יש כאן משהו שיכול לעבד לי תמונה של סבא שלי ע"פ תמונה שאני אשלח לו
זה מאד יעזור לי תודה רבה

אשמח מאד לתמונה של בשר יוקרתי בתוך כף על רקע שחור
תודה רבה

אם מישהו יכול ליצור לי תמונה אשמח אם יפנה אלי בפרטי יעזור לי מאד

שלום דבר ראשון התמונות נדירות ! שלמות אשמח לדעת אם יש אפשרות לעשות את אותו סגנון של ילדה שהיא מרימה אצבע בכיתה ועוד אופציה שלה שהיא עומדת ליד השולחן ועונה תשובה
ואם אפשר גם ילדה יושבת ליד השולחן בכיתה על שלוש אופציות שהשולחן ריק שהשולחן מבולגן והשולחן עם ספר וקלמר

מקפיצה שוב... אם אפשר ילדות בסגנון הזה עם תלבושת (צנועות - שיער אסוף, גרביונים, חצאית כפלים שמכסה את הברך - בקיצור כמו הילדה הזו):
1. ילדה מדברת בטלפון
2. ילדה מושיטה לחברה עפרון
3. 2 ילדות משחקות בחבל/כדור/קלאס...

תודה ענקית!!

צפה בקובץ המצורף 1740416
שלום ! התמונה יפיפה ומשמשת אותו מאוד אשמח לדעת אם אפשר לעשות באותו סגנון ילדה מתפללת ואת אותה ילדה מקשיבה למורה ורואים אות המורה ואת הגב של הילדה

שלום רב,
אשמח לתמונה של ילד ליטאי במעמד חלאקה עם המלמד שלו, לא צריך רקע של הכיתה כולה,
רק שולחן מלמד צנצנת דבש עוגת דבש עם קרם הילד ורבו, אפשר פעקלאך ליד,
תודה
מקפיץ, תודה רבה, מיועד לשלט לזמני חלאקה

מישהו יכול ליצור לי תמונה של מקרר
ועליו מוצמדים קליפסים מגנטיים
ולכל קליפס מוצמד דף ממו צבעוני
תודה מראש!

אשמח לתמונת נוף כזו:
ים בזמן שקיעה בחוף עצי דקל זזים ברוח
על השמש השוקעת יהיו עננים בודדים
תודה רבה ויישר כוח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה