שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לתמונת נוף כזו:
ים בזמן שקיעה בחוף עצי דקל זזים ברוח
על השמש השוקעת יהיו עננים בודדים
תודה רבה ויישר כוח!
copilot_image_1747905025637.png
1747905077352.png

אשמח לתמונה של ילד ליטאי (בערך גיל 3/4 ) מחזיק ספר תורה קטן.
(לא תמונה ריאלית)
תודה מראש!

אשמח לתמונה של ילד חסידי בן 3-4 עם פיאות משחק בלגו או על מתקני פארק ללא רקע מאחורי התמונה

אני צריכה לוח ספירת הגומר, לא ממש תמונה.
ספירת הגומר של 102 יום בקונספט של מכבי אש
יש?

אחת:)
מה זאת אומרת ?
תפרטי יותר!
נשמע קצת מורכב...

אני רוצה לעשות ספירת הגומר לחתונה שבעוד 102 יום.
חשבתי על הרעיון של מכבי אש
אולי תמונה של כבאית שמשתלשל ממנה צינור, והצינור מורכב ממספרים או עליו ריבועים של המספרים עד האש ששם כתוב ה-ח-ת-ו-נ-ה!!
או משהו אחר ברעיון

אני יכולה ליצור בבינה מלאכותית אבל אני לא יודעת איך יוצרים
בעברית אז רק למי שיכול ליצור בעברית
שיצור עטיפה ורודה שכתוב על זה בעברית " ספר זיכרונות כתה ח-2"
באותיות מיוחדות וגדולות
והעטיפה תהיה עם קצת קישוטים
ואני אשמח לדעת איך יוצרים בבינה מלאכותית בעברית תודה.

אני מעוניין בתמונת השלום שבוא יראו את טראמפ וביבי ובן גביר ודף וכל ראשי הארגונים וכולל כל הרבנים מכל הסוגים
''תמונת השנה''
תודה רבה

מישהו יכול לעזור לי לעצב לוגו לבר מצוה?
אני בהצתה מאוחרת וצריכה די דחוף, ניסיתי לבד ולא הצלחתי...
האותיות הם "י", "ע", "ב"
רוצה משהו מכובד
תודה!

נערך לאחרונה ב:
אני מעוניין בתמונת השלום שבוא יראו את טראמפ וביבי ובן גביר ודף וכל ראשי הארגונים וכולל כל הרבנים מכל הסוגים
''תמונת השנה''
תודה רבה
אני צריך יותר פירוט...
ומי האנשים שיהיו בתמונה

וואוו ...
תודה רבה...
אוקיי,
זה למקצוענים בלבד...😜😛
ביקשתי את הכיתוב שרציתי באנגלית ואז נכנסתי לתרגום גוגל
ויש שם תרגום תמונות וזה מתרגם הכל לעברית .

עד עכשיו כל התמונות עם הכיתוב בעברית שיצרתי היו אחרי הרבה נסיונות ורק לעיתים נדירות הייתי מצליח🙏

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה