שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
תמונה של 3 טיונרים זהים.כמו שמצורף בתמונה
בימנית - הטיונר מראה שהמחוג פונה לצד ימין -שזה אומר שהצליל מידי גבוה
באמצעית - הטיונר מראה מחוג מדויק בול באמצע, נדלק אור ירוק על כל המסך
בשמאלית - הטיונר מראה מחוג נמוך -פונה לצד שמאל. 1748171452006.png

שלום
אשמח ממש אם למישהו יצא ליצור דמויות ילדים בסגנון דתי לאומי .
הסגנון צריך להיות או איור עם קווי מתאר ברורים או דמות תלת ממדית סגנון פיקסר
מה כתבתם בפרומפט לגבי הכיפה והסגנון
אם יש למישהו השראות אשמח מאד מאד
תודה רבה
משהו כזה?
1748171994136.jpg
1748173394241.jpg

אני צריכה לצורך עבודה בחסידות של הבת שלי תמונה של טיש חסידי שרואים שם אדמור וחסידים וכן עוד תמונה שמביעה את הרעעיון של התקשרות לרבי.
תודה ענקית על היוזמה המבורכת

ערב טוב,
אני אשמח ממש לתמונה שתכלול כמה סצנות של סלון- שרואים מבחוץ מבעד לחלון.
עמ"נ שאוכל לשתול בפוטושופ מאחורי חלונות.
אני צריכה כזה סגנון כמו בתמונה המצורפת- שלא יראו בדיוק מה יש בפנים כי יש תאורה חזקה.
תודה מראש!!!
1748192211369.png

דבר ראשון תודה ענקית
נראה לי ממש טוב הדמות השניה, אבל אני צריכה את כל הגוף עם רקע לבן וכמה וריאציות ( עומד, שוכב, יושב, קופץ...) אכפת לך לעזור לי בפרומפט? ובאיזה תוכנה זה נעשה?
תודה רבה
בשמחה! הפרומפט של הדמות השניה "ילד דתי לאומי בן עשר עם כיפה סרוגה של ציבור 'בני עקיבא', כשהוא מסדר ספרים במהלך פעילות בסניף בני עקיבא, דמות תלת מימדית סגנון פיקסר", בSora.
האיור נעשה בgpt בעצמו, באותו סגנון פרומפט.
ואם את מחפשת רעיונות נוספים ודיוקים בפרומפט, תמיד אפשר להתייעץ עם gpt בעצמו... גם ההשראה לבני עקיבא ממנו...
בהצלחה.

האם יש מישהו שיכול ליצור לי תמונה של זריחה בים ועוד תמונה של שקיעה בים, תודה מראש.

כן מה הבעיה?
ומי שלל את זה?
יש בעיה בזה?
מישהו לא רוצה שלום?
זה לא אמתי זה בבינה מלאכותית!!!
והאם יש למישהו מושג איך אפשר לבדוק מי דיווח שזה שלילי???
למה זה כ"כ משנה?
אני גם הייתי מדווחת על זה

קבצים מצורפים

• לך.jpg
    לך.jpg
    KB 200.9 · צפיות: 17
  • הג.jpg
    הג.jpg
    KB 166.2 · צפיות: 15
  • ס.jpg
    ס.jpg
    KB 215.9 · צפיות: 17
  • לה.jpg
    לה.jpg
    KB 214.8 · צפיות: 14
  • לי.jpg
    לי.jpg
    KB 219.4 · צפיות: 17

קבצים מצורפים

• ים.jpg
    ים.jpg
    KB 158.7 · צפיות: 16
  • ים3.jpg
    ים3.jpg
    KB 179.5 · צפיות: 13
  • ים4.jpg
    ים4.jpg
    KB 186.1 · צפיות: 14
  • ים2.jpg
    ים2.jpg
    KB 159.6 · צפיות: 18
  • ים1.jpg
    ים1.jpg
    KB 156.7 · צפיות: 15
אשמח לתמונה של ילד ליטאי שוקד על לימודו, תמונה אוטנטית ואמיתית.
תודה רבה!

שלום
אשמח לדעת באיזו תוכנה הכי שווה לעשות מנוי
אני כל יום מגלה תוכנה חדשה וכבר לא יודעת איפה לעשות
תודה וסליחה אם זה לא שאלה לגמרי לפורום זה

שלום וברכה לכל היוצרים המדהימים והמוכשרים
מודה על האשמה אני בור ועם הארץ מדאורייתא בכל נושא הבינה מלאכותית.
מחר בעה״י אמור לצאת חוברת מיוחדת וחדשה מסדרת החוברות ״גם לנשמה מגיע אוכל" על חג השבועות המופצת חינם אין כסף לזיכוי הרבים.
אשמח אם מישהו יוכל להעלות מספר דוגמאות של מודעת רקע פרסום כדי שאוכל לכתוב בתוכה על החוברת החדשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה