- הוסף לסימניות
- #11,001
תודה ענקית
אפשר רק יותר ממרחק, שיראו את כל הדמויות.
ומעדיפה שכולם יראו יהודים.
תודה ענקית
משהו כזה?שלום
אשמח ממש אם למישהו יצא ליצור דמויות ילדים בסגנון דתי לאומי .
הסגנון צריך להיות או איור עם קווי מתאר ברורים או דמות תלת ממדית סגנון פיקסר
מה כתבתם בפרומפט לגבי הכיפה והסגנון
אם יש למישהו השראות אשמח מאד מאד
תודה רבה
תודה תודה רבבה
דבר ראשון תודה ענקית
בשמחה! הפרומפט של הדמות השניה "ילד דתי לאומי בן עשר עם כיפה סרוגה של ציבור 'בני עקיבא', כשהוא מסדר ספרים במהלך פעילות בסניף בני עקיבא, דמות תלת מימדית סגנון פיקסר", בSora.דבר ראשון תודה ענקית
נראה לי ממש טוב הדמות השניה, אבל אני צריכה את כל הגוף עם רקע לבן וכמה וריאציות ( עומד, שוכב, יושב, קופץ...) אכפת לך לעזור לי בפרומפט? ובאיזה תוכנה זה נעשה?
תודה רבה
האם יש מישהו שיכול ליצור לי תמונה של זריחה בים ועוד תמונה של שקיעה בים, תודה מראש.
למה זה כ"כ משנה?כן מה הבעיה?
ומי שלל את זה?
יש בעיה בזה?
מישהו לא רוצה שלום?
זה לא אמתי זה בבינה מלאכותית!!!
והאם יש למישהו מושג איך אפשר לבדוק מי דיווח שזה שלילי???
ילדים שקוטפים פרחים או מקשטים את הבית לחג השבועות עם עדיפות לילדות ותמונה של ספר תהילים
תודה רבה
אשמח לתמונה של ילדה בת עשר בערך על שפת הים.
תודה
אם זה לא עולה בנטפרי אז אם אפשר לשלוח למייל
bghokvfhr10 שטורדל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים