שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח (האמת אשמח לדעת איך יוצרים..) את בית המקדש (ועוד מגוון מבנים קיימים)

אם אפשר תמונה של ילד חסידי יותר ציורי מתפלל, אותו ילד בכמה פוזות: עומד. יושב. מסתכל בתוך הסידור. מחוץ לסידור וכו" תודה רבה

לכל היוצרים,
האם הAI מכין ציורים באיכות שאפשר להדפיס בגדול, (למשל בגודל של בריסטול 120ס''מ על 80ס''מ)?
אם כן..
יש מצב לקבל מפה של כדור הארץ עם שמות המדינות בעברית בכתב קטן ומנוקד, צריך שהצבעים יהיו לפי צילום לווין, וקו דק בין המדינות! ??
תודה לכם

אשמח לרקע יפה למיתוג לחג השבועות לתלמידי החכמים שבבית...

אשמח (האמת אשמח לדעת איך יוצרים..) את בית המקדש
לא מדויק.
הבינה מלאכותית צריכה להעשיר את אוצר ידיעותיה.
1748261734004.png

יש מצב לקבל מפה של כדור הארץ עם שמות המדינות בעברית בכתב קטן ומנוקד, צריך שהצבעים יהיו לפי צילום לווין, וקו דק בין המדינות! ??
לא נראה לי.
הבינה מתקשה עדיין בעברית, בייחוד בכתב קטן וצפוף.
זה תלוי באיזו בינה וכמה היא מומחית ומנוסה,
היא יכולה לקשקש פרטים ולהוציא דברים מהקשרם.
ניסיון שלי:
1748262376941.png

המלצה שלי:
1. לבקש מן בינה מפה מפורטת.
2. בדיקת שגיאות (חובה!).
3. תיקון השגיאות.
4. להוסיף את הכיתוב בעריכה ממוחשבת.

צהריים טובים
יש סיכוי לכמה תמונות:
ספל לנטילת ידיים שלם ושבור
ספל מלא במים נקיים וסספל במים מלוכלכים
יד עם חציצה ויד בלי
ילד נוטל ימין לשמאל
ילד מברך אחרי נטילה
תודה רבה

אני צריכה תמונה של שתי בחורים חסידים עם חוצות לבנות לומדים חברותא בנוף של דשא וקיץ
תודה רבה תזכו למצוות

לא נראה לי.
הבינה מתקשה עדיין בעברית, בייחוד בכתב קטן וצפוף.
זה תלוי באיזו בינה וכמה היא מומחית ומנוסה,
היא יכולה לקשקש פרטים ולהוציא דברים מהקשרם.
ניסיון שלי:
צפה בקובץ המצורף 1973930
המלצה שלי:
1. לבקש מן בינה מפה מפורטת.
2. בדיקת שגיאות (חובה!).
3. תיקון השגיאות.
4. להוסיף את הכיתוב בעריכה ממוחשבת.
אני רואה שגם הגבולות בכלל לא נכונות, יש מצב לנסות שוב, שמעתי (ממרצה בכירה בתחום) שאם מגדירים לבינה מלאכותית את התפקיד שלו , הוא מתפקד הרבה יותר טוב, כלומר אם אומרים לו שהוא הולך ליצור את המפה הכי מדויקת שאי פעם צולמה וזה חייב להיות מדויק ביותר כי זה הולך להיות המפה של מרכז הבקרה לתעופה בשיקגו למשל:), אז הוא יתאמץ יותר והתוצאות בהתאם,
אז יש מצב לבקש שוב רק בלי הכיתוב בכלל ושיראה צילום דהיינו לא עם מריחה של צבעי מים..?
ממש תודה

תודה רבה

מדהים
אני צריכה כזו כריכה למחברת ספרות ילדים, לאורך, אהבתי את מס' 49
אפשרי?

אשמח שתעזרו לי..
אני צריכה לוגו לקיטנת קיץ- כיתות א-ג
לקיטנה קוראים:
קניון כיף באקדמי
אקדמי- זה שם הבית ספר

אני צריכה תמונה של שתי בחורים חסידים עם חוצות לבנות לומדים חברותא בנוף של דשא וקיץ
תודה רבה תזכו למצוות

זה טוב?
או שצריך בלי כובע וחליפה?
אם יש תיקונים תכתבו ובשמחה אנסה, בלי נדר.

1748294777352.png

אשמח שתעזרו לי..
אני צריכה לוגו לקיטנת קיץ- כיתות א-ג
לקיטנה קוראים:
קניון כיף באקדמי
אקדמי- זה שם הבית ספר
יש לכם איזשהו דמיון איך ייראה הלוגו? או שאתם רוצים לסמוך על הבינה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה