שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אין לי משו בנתיים:)
תודה!
בטח! אני אשמח לעזור לך ליצור לוגו קיצי, כיפי, שמתאים לקייטנה לתלמידי כיתות א'-ג' בשם "קניון כיף באקדמי".
כדי שנתחיל הכי טוב, הנה כמה שאלות שיעזרו לי לקלוע בדיוק למה שאת רוצה:

1. מה הסגנון שהיית רוצה ללוגו? (למשל: צבעוני ועליז, נקי ופשוט, מצויר כמו קומיקס, סגנון "קניוני", טבעי וכו')
  2. רוצה שיהיו בלוגו אלמנטים מסוימים? (כמו שמש, גלידה, ילדים, בלונים, קניון, ספרים, עיפרון…)
  3. יש צבעים מועדפים או צבעים שתרצי להימנע מהם?
  4. זה מיועד לשלטים / פליירים / חולצות / וואטסאפ / הכל?
  5. יש סמל לבית הספר "אקדמי" שצריך להיכנס ללוגו או שזה משהו עצמאי?

אם תרצי, אני גם יכול לייצר לך סקיצה גרפית של הלוגו ממש, או כמה גרסאות לבחור מהן 😊
רוצה להתחיל עם רעיונות כתובים ואז נעבור לעיצוב גרפי?

עכ"ל הבינה... אתם רוצים לכוון משהו או להמציא לגמרי?

אולי לוגו צבעוני ועליז.. סגנון קניוני וקייצי
אפשר להוסיף אלמנטים של קיץ או קניון.. שימציא משו:)

אולי לוגו צבעוני ועליז.. סגנון קניוני וקייצי
אפשר להוסיף אלמנטים של קיץ או קניון.. שימציא משו:)

כמובן שיש שינויים נדרשים, אבל אולי עכשיו תצמצמו לי איזה, כי אני מוגבל בכמות יצירות, כדאי להגיד לו את כל השינויים ביחד, או שזה בכלל לא בכיוון?!

1748296727904.png

קבצים מצורפים

• 1748296687858.png
    1748296687858.png
    1.9 MB · צפיות: 8
מה זה באקקכיה??
הוא לא טוב בעברית
ולא נעים לי שתטרחו הרבה...
אני אנסה להסתדר.. תודה רבה!!

מה זה באקקכיה??
הוא לא טוב בעברית
ולא נעים לי שתטרחו הרבה...
אני אנסה להסתדר.. תודה רבה!!
אין לי בעייה, זה לא טירחה, אני לא מעצב גרפי, אני בס"ה כותב לו מה שבא לכם, אם אתם לא רוצים לא חייב, אבל פשוט בעברית צריך להשגיח עליו פשוט לומר לתקן, רק תגידו אם אתם רוצים עוד שינויים, אם יימאס לי - אני יכול לסגור את פרוג מתי שבא לי.... הכל בסדר...

אם אפשר תמונה של ילד חסידי יותר ציורי מתפלל, אותו ילד בכמה פוזות: עומד. יושב. מסתכל בתוך הסידור. מחוץ לסידור וכו" תודה רבה

מבקשת עוד פעם אם אין כמה תנוחות אפילו רק 2 תודה רבה ותזכו למצוות

אולי מישהו יכול ליצור לי לוח סולמות ונחשים באיכות טובה?

האם יש אפשרות ליצור תמונות בתלת מימד אדום כחול שמסתכלים בהם עם המשקפיים הכחול אדום?
אם כן אשמח לתמונות נוף יפות
תודה רבה

אפשר בבקשה ילד/ ה לבושים חגיגי מחזיקים שלט לבן ריק לרוחב ( אמור להיות על זה שלט "ברוכים הבאים למסיבה" וכד')
אשמח לכמה וריאציות : ילדה קטנה, גדולה, ילד , בחור , דתי/לא דתי , לא משנה. אם אפשר רקע של מסיבה: בלונים, באנרים וכו' - תודה גדולה מאוד!!!

האם זה אפשרי בכלל ליצור תמונות של תלת מימד אדום כחול בבינה מלאכותית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה