שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
מישהו יכול ליצור לי:
אני רוצה תמונה ריאליסטית של בקבוק שקוף בצורת מבנה של ארץ ישראל ללא תוית, מלא במיץ תפוזים
תודה רבה
בבקשה
ChatGPT Image Jun 3, 2025, 03_10_41 PM.png
ChatGPT Image Jun 3, 2025, 03_11_42 PM.png

קבצים מצורפים

• ChatGPT Image Jun 3, 2025, 03_06_13 PM.png
    ChatGPT Image Jun 3, 2025, 03_06_13 PM.png
    1.9 MB · צפיות: 13
@לעשות רצון ה' או כל בעל חסד אחר
אשמח לתמונה כזו בדיוק https://www.prog.co.il/threads/פרשת-וירא-•-אתגר-139.1017998/post-14386405
אבל -
שהאוהל יהיה עם ארבעה פתחים [כידוע..]
שהגזע של העץ קצת יותר עבה
ובלי ההצמחיה שסביב היושבים [כיאה למדבר]
אנסה בעז"ה
נגמרו לי הנקודות להיום... אז בהמשך
ואני בעלת חסד ;)

פליז יש מצב לילד גיל 3 חוצה כביש עם מבוגר? יכול להיות ציורי....אנא אני ליד המכונת צילום

אשמח בדחיפות ללוגו לחתונת הכסף:
25 מכסף נוצץ בתוך טבעת מכסך שעומדת על שביל מכסף שמוביל אל..... ועם כיתוב וכה יוסיף

נערך לאחרונה ב:
@נמבר וואן
כרגע אני רואה שנפתחה לי האפשרות לעריכת תמונה
אבל GPT לא הבין מה זה 4 פתחים....
אני רואה שמישהי פה העלתה תמונה מתוקנת הכי יפה ממה שניסיתי ליצור
אז בהצלחה!
הוא לא יודע מה זה חסד של אברהם אבינו..
מה שהיא העלתה זה "רק" 3 פתחים..
!תודה רבה בכל אופן

נערך לאחרונה ב:
מושלם,
תוכלי לשלב לי קצת שחור בלוגו?
וגם שהרקע יהיה לבן?
תודה ענקית
את אלופה

נשמע אם מישהו יענה לאתגר:

ליצור תמונה של האוהל של אברהם אבינו
שיש לו פתחי כניסה מכמה כיוונים
שיש עץ גדול ורחב ליד האוהל
ששלשה ערבים יושבים על האדמה תחת העץ סביב מגש עם אוכל וכד מים
הרקע מדבר צחיח ושמש זורחת (רצוי שמש לא שלמה)

זה אפשרי בכלל?

נשמע אם מישהו יענה לאתגר:

ליצור תמונה של האוהל של אברהם אבינו
שיש לו פתחי כניסה מכמה כיוונים
שיש עץ גדול ורחב ליד האוהל
ששלשה ערבים יושבים על האדמה תחת העץ סביב מגש עם אוכל וכד מים
הרקע מדבר צחיח ושמש זורחת (רצוי שמש לא שלמה)

זה אפשרי בכלל?
תיקון: נשמח*

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה