שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
מחפשת כריכה לחוברת חידודים על פרשיות השבוע לילדים.
מישהו יכול לעזור לי בנידון?
לחשוב על משהו או לשלוח לי תמונה מהבינה?
אשמח ממש!!! תודה רבה

נשמע אם מישהו יענה לאתגר:

ליצור תמונה של האוהל של אברהם אבינו
שיש לו פתחי כניסה מכמה כיוונים
שיש עץ גדול ורחב ליד האוהל
ששלשה ערבים יושבים על האדמה תחת העץ סביב מגש עם אוכל וכד מים
הרקע מדבר צחיח ושמש זורחת (רצוי שמש לא שלמה)

זה אפשרי בכלל?

תגידו לי אם זה טוב או מה לשנות, אנסה לשנות ולשפר בשמחה ככל שתכתבו ברור מה לשנות, אני הייתי הופך את התמונה לטיפה יותר ריאליסטית אולי, אבל לא יודע, בקיצור - תחליטו אתם זו תמונה שלכם.... אני בשמחה אנסה לעזור

1749022458905.png

יש מצב ליצור תמונה של עשרת הנסיונות ל אברהם אבינו?
תודה

תגידו לי אם זה טוב או מה לשנות, אנסה לשנות ולשפר בשמחה ככל שתכתבו ברור מה לשנות, אני הייתי הופך את התמונה לטיפה יותר ריאליסטית אולי, אבל לא יודע, בקיצור - תחליטו אתם זו תמונה שלכם.... אני בשמחה אנסה לעזור

צפה בקובץ המצורף 1979932
אוו הכי טוב שראיתי עד עכשיו...
האוהל - מושלם.
כן. אשמח לראות את זה בריאליסטי...
תיקונים לפי סדר חשיבותם:
1. את הישמעאלים להרחיק שלא יבלטו כל כך [בתוצאה הסופית הקטנה ב50% בערך]. אולי שיהיו יותר סמוך לעץ "והשענו תחת העץ".
2. מבחינת הלכה אולי שהשמש תהיה בפינה של התמונה כדי שיהיה אפשר לחתוך ממנה קצת שלא תהיה שלימה. ולכן עדיף שתהיה יותר גדולה כדי שישאר ממנה משהו בולט.
3. כדאי הוסיף 3 דמויות קטנות ורחוקות יותר, הולכות באיזור האוהל או בתוכו, ללא דמות פנים [אברהם ושרה וגם ישממעל מכינים אוכל. אבל שיעבור בנטפרי].
4 העץ שיהיה יותר עבה עם נוף יותר גדול.

תודה רבה!

האוהל - מושלם.
תיקונים לפי סדר חשיבותם:
1. את הישמעאלים להרחיק שלא יבלטו כל כך [בתוצאה הסופית הקטנה ב50% בערך]. אולי שיהיו יותר סמוך לעץ "והשענו תחת העץ".
2. מבחינת הלכה אולי שהשמש תהיה בפינה של התמונה כדי שיהיה אפשר לחתוך ממנה קצת שלא תהיה שלימה. ולכן עדיף שתהיה יותר גדולה כדי שישאר ממנה משהו בולט.
3. כדאי הוסיף 3 דמויות קטנות ורחוקות יותר, הולכות באיזור האוהל או בתוכו, ללא דמות פנים [אברהם ושרה וגם ישממעל מכינים אוכל. אבל שיעבור בנטפרי].

תודה רבה!
לא יכול הרגע בלי נדר אשתדל בצהריים.
יש בעייה הלכתית בשמש? מה המקור?

לא יכול הרגע בלי נדר אשתדל בצהריים.
יש בעייה הלכתית בשמש? מה המקור?
כן בגלל ע"ז. אבל נראה שכאן לצורך ציור לפרשת שבוע, אין בעיה.
מצורף עלון עם מקורות באתר "דרשו"

אשמח בדחיפות לתמונה של ילדה עושה פעילות ספורט. (לפירסומת להפעלות ספורט)

האוהל - מושלם.
תיקונים לפי סדר חשיבותם:

תודה רבה!

יותר טוב?
לא אכפת לי לעשות עוד שינויים, הוא לא עשה את כל מה שאמרתי לו, אבל נראה לי כן שזה טיפה השתפר, השמש ביקשתי שתהיה חתוכה הוא לא עשה את זה, אם חשוב לכם תכתבו ואבקש שוב.

הישמעאלים קטנו מספיק?

ברקע ניסיתי לעשות את אברהם רץ אל הבקר וישמעאל ג"כ, לא יודע אם יצא טוב בעיניכם, בקיצור, תכתבו אם יש עוד שינויים שאתה רוצים לעשות ומהם, בשמחה אנסה.

1749032565176.png

יותר טוב?
לא אכפת לי לעשות עוד שינויים, הוא לא עשה את כל מה שאמרתי לו, אבל נראה לי כן שזה טיפה השתפר, השמש ביקשתי שתהיה חתוכה הוא לא עשה את זה, אם חשוב לכם תכתבו ואבקש שוב.

הישמעאלים קטנו מספיק?

ברקע ניסיתי לעשות את אברהם רץ אל הבקר וישמעאל ג"כ, לא יודע אם יצא טוב בעיניכם, בקיצור, תכתבו אם יש עוד שינויים שאתה רוצים לעשות ומהם, בשמחה אנסה.

צפה בקובץ המצורף 1980148
מעולה!
תודה רבה!
רק אם אפשר רקע יותר צהוב - חולי, מדברי, ושרבי, ושמש גדולה יותר כמו בתמונה הראשונה.. [כותבים על הרקע העליון "פרשת וירא" וזה פותר את הבעיה של השמש, כי חלק מהאותיות יהיו מעליה ]
ואולי האוהל עם גוון יותר בהיר..
תודה רבה רבה

מעלה עוד כמה אופציות
אף אחת לא נראית לי מושלמת...
אבל אם משהו ימצא חן בעיניכם אז בשמחה
אוהל אברהם במדבר.png
הורדה (2).png
הורדה (3).png

מעולה!
תודה רבה!
רק אם אפשר רקע יותר צהוב - חולי, מדברי, ושרבי, ושמש גדולה יותר כמו בתמונה הראשונה.. [כותבים על הרקע העליון "פרשת וירא" וזה פותר את הבעיה של השמש, כי חלק מהאותיות יהיו מעליה ]
תודה רבה רבה
מנסה, כמה דקות שייצור ויאושר בנטפרי

מעולה!
תודה רבה!
תודה רבה רבה
פפפפפפפפפפפפ
זה מה שיצא..
פחות טוב, נכון? מה לעשות? לבקש שוב? מה לשנות?
1749039599495.png

אשמח לתמונה של באר מים עתיקה כשמסביבה 7 כבשים
תודה

כן,
רוצה להמחיש את באר שבע אברהם אבינו והברית עם אבימלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה