- הוסף לסימניות
- #11,181
תודה אין מילים!!אני לבנתיים מנסה...
תודה אין מילים!!אני לבנתיים מנסה...
אין מילים!!!!עשיתי 10 תמונות
זה יצא הכי נורמלי ( למרות שזה לא טוב) צפה בקובץ המצורף 1980370
אפשר לשלוח לך בפרטי תמונה של בעלי ותהפכי לי את זה לתמונת ai ?האשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
אשמח לתמונה של ילדים צדיקים, פאות וכיפות שחורות, יושבים וחושבים, הם שמחים, ומחייכים בינם לבין עצמם.
ומראים שהם חושבים.
בעיקרון זה לחוברת חידודים לילדים לפרשיות השבוע.
אם יש למישהו רעיון אחר-אשמח ממששש!!!
תודה רבה
אודה מאד אם אפשר לקבל:
תמונה של מגש לקוביות קרח והמכסה מונח איפשהוא ליד
ובתוך המגש וליד יש קוביות קרח עם פירות בתוכו
צבעוני ויפה
אז אולי כדאי שיראו את העץ מרחוק (ללא צורך לראות את הכיתוב)הכיתוב אינו נכון, הבינה מתקשה בכיתוב רב.
צפה בקובץ המצורף 1981234
אז אולי כדאי שיראו את העץ מרחוק (ללא צורך לראות את הכיתוב)
אבל שיראו יותר במקום תפוזים, בקבוקים (הכל )
תודה רבה!!!
אבל התמונה מידי צדיקה, אולי לכתוב לו
ילדים עם כיפות , יושבים סביב שולחן וחושבים, הם שמחים, ומחייכים בינם לבין עצמם. על השולחן יש חוברת חידודים על פרשיות השבוע.
תודה רבה!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים