שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
עשיתי 10 תמונות
זה יצא הכי נורמלי ( למרות שזה לא טוב)
cp3n6QappJP6eHs1ReqN--1--ifoyr (1).jpg

אם אפשר-
אני רוצה תמונות של חופש, כמו משפחה בפארק, ים, או כל דבר שמבטא חופש.
תודה

האשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
אפשר לשלוח לך בפרטי תמונה של בעלי ותהפכי לי את זה לתמונת ai ?

אשמח לתמונה של ילדים צדיקים, פאות וכיפות שחורות, יושבים וחושבים, הם שמחים, ומחייכים בינם לבין עצמם.
ומראים שהם חושבים.
בעיקרון זה לחוברת חידודים לילדים לפרשיות השבוע.
אם יש למישהו רעיון אחר-אשמח ממששש!!!
תודה רבה

אשמח לתמונה של ילדים צדיקים, פאות וכיפות שחורות, יושבים וחושבים, הם שמחים, ומחייכים בינם לבין עצמם.
ומראים שהם חושבים.
בעיקרון זה לחוברת חידודים לילדים לפרשיות השבוע.
אם יש למישהו רעיון אחר-אשמח ממששש!!!
תודה רבה
A_photograph_captures_four_young_Orthodox_Jewish_c.png

אודה מאד אם אפשר לקבל:
תמונה של מגש לקוביות קרח והמכסה מונח איפשהוא ליד
ובתוך המגש וליד יש קוביות קרח עם פירות בתוכו
צבעוני ויפה
תזכו למצוות!!

תודה רבה!!!
אבל התמונה מידי צדיקה, אולי לכתוב לו
ילדים עם כיפות , יושבים סביב שולחן וחושבים, הם שמחים, ומחייכים בינם לבין עצמם. על השולחן יש חוברת חידודים על פרשיות השבוע.
תודה רבה!!!

מישהו יכול ליצור לי תמונה שיראו את הבקבוק המצורף גדל על העץ במקום תפוזים? (שיראו כמה בקבוקים גדלים על העץ)
תודה רבה

קבצים מצורפים

• בקבוק מקורי_upscayl_2x_realesrgan-x4plus.png
    בקבוק מקורי_upscayl_2x_realesrgan-x4plus.png
    2.6 MB · צפיות: 14
הכיתוב אינו נכון, הבינה מתקשה בכיתוב רב.
1749117924489.png

תודה רבה!!!
אבל התמונה מידי צדיקה, אולי לכתוב לו
ילדים עם כיפות , יושבים סביב שולחן וחושבים, הם שמחים, ומחייכים בינם לבין עצמם. על השולחן יש חוברת חידודים על פרשיות השבוע.
תודה רבה!!!
image2.png

ערב טוב, אני צריך לוגו מקורי ליום הולדת 21
וכן לוגו ליום נישואין ראשון (עם אנימציות של חתן וכלה חמודים או משהו..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה