שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני זקוקה לשער פנים מחברת שיהיה בשחור לבן (לצביעה) ובו סידור פתוח שממנו עולים תווי נגינה.
(למחברת באורי תפילה - פתיחת נושא פסוקי דזימרא)

אני זקוקה לשער פנים מחברת שיהיה בשחור לבן (לצביעה) ובו סידור פתוח שממנו עולים תווי נגינה.
(למחברת באורי תפילה - פתיחת נושא פסוקי דזימרא)
בסגנון הזה?
copilot_image_1749398742405.png

אני צריך לוגו להזמנה לחתונה שיהיה כתוב האותיות צ, ה, נ, והאות נ ייכנס בין האותיות צ, ה, מלמטה (עם או בלי עיטורים מהצד). תודה רבה.

צהריים טובים
אני רוצה תמונה של חסיד וספרדי יושבים על צ'ולנט
תודה מראש

קבצים מצורפים

• freepik__a-childish-drawing-of-a-soft-cute-colorful-bright-__2202.jpeg
    freepik__a-childish-drawing-of-a-soft-cute-colorful-bright-__2202.jpeg
    KB 166 · צפיות: 19
  • Flux_Dev_a_surreal_and_vibrant_cinematic_photo_of_A_childish_d_0 (2).jpg
    Flux_Dev_a_surreal_and_vibrant_cinematic_photo_of_A_childish_d_0 (2).jpg
    KB 651 · צפיות: 19
אשמח בדחיפות לתמונה של שולחן עגול ועליו חוברות על חידודים לפרשת שבוע והרגשה של למידה בחויה בלי דמויות.
אשמח ממש!!
תודה רבה!

אני עדיין לא מצליחה לראות את התמונה בגלל נטפריי
תודה

הי, יש דרך לחפש תמונות בכל העמודים פה? כי אולי כבר יש..
צריכה תמונה של ילדה עם תלבושת בית יעקב מתפללת
אשמח לעזרה:)
תודה

ואם אפשר גם ילדה עוזרת לאמא במטבח
וילדה עוזרת לאח/ות/ים שלה (לא משנה במה- שיעורי בית/משחק/בגדים וכדו)

אשמח לתמונת נוף של בית ביער על רקע מושלג
ותמונת נוף של פרחים ודשא
וכן תמונת נוף של בית ביער עם דשא מסביב
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה