שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
ותמונת נוף של פרחים ודשא
ChatGPT Image Jun 9, 2025, 03_55_35 PM.png

אפשר תמונה של נערה (עיניים ירוקות ושיער חום כהה)עושה פרויקט במחשב וחברתה(שיער חום מתולתל ועיניים חומות) עומדת בצד ומחכה בעצבים שתסיים?
תודה רבה!

אני צריכה לגן בנות דמות מתוקה בת 3-4 עושה כל מיני דברים אבל שתישאר אותה דמות, אותה ילדה.
1. משחקת בבובת
2. מדליקה נרות בקבלת שבת
3. מציירת
4. שומעת מוסיקה/מנגנת

היתי שמחה אם אותה דמות תוכל להיות גם בקטן עם מקום לכתוב לידה (למשל ליד קיר פרשת שבוע, ליד קיר נושא)
תודה רבה!

אשמח לתמונות עבור לוחות נושא
אני וגופי- ילד עם ידיים על הראש/ידיים/עיניים/רגליים וכו'
קיץ- כובע שמש, ארטיק, אבטיח, שמש,ים וכדו'
חיות- פרה סוס חמור פיל גירפה
תרנגול ארנב כלב חתול
תודה רבה!!!

אני צריכה לגן בנות דמות מתוקה בת 3-4 עושה כל מיני דברים אבל שתישאר אותה דמות, אותה ילדה.
1. משחקת בבובת
2. מדליקה נרות בקבלת שבת
3. מציירת
4. שומעת מוסיקה/מנגנת

היתי שמחה אם אותה דמות תוכל להיות גם בקטן עם מקום לכתוב לידה (למשל ליד קיר פרשת שבוע, ליד קיר נושא)
תודה רבה!
יש מישהו שיכול לעזור לי?

מי שיכול לעשות לי כמה סוגי סמלים לציון 25 שנה ליום הנישואין אני מאוד אשמח
תודה רבה!

אשמח מאד אם משהו יוכל ליצור לוגו לשם נתן שמשוני
שיהיה כתוב בגדול נתן באנגלית ומתחת יהיה כתוב בעברית נתן שמשוני
בעיצוב דומה לתמונות שהעלתי תודה מראש יישר כוח

Leonardo_Phoenix_Create_a_logo_for_me_for_the_name_Natan_Shims_3 (3).jpg
Leonardo_Phoenix_Create_a_logo_for_me_for_the_name_Natan_Shims_0.jpg
Leonardo_Phoenix_Create_a_logo_for_me_for_the_name_Natan_Shims_2 (1).jpg
Leonardo_Phoenix_Create_a_logo_for_me_for_the_name_Natan_Shims_2.jpg

אשמח מאד אם משהו יוכל ליצור לוגו לשם נתן שמשוני
שיהיה כתוב בגדול נתן באנגלית ומתחת יהיה כתוב בעברית נתן שמשוני
בעיצוב דומה לתמונות שהעלתי תודה מראש יישר כוח

צפה בקובץ המצורף 1985664צפה בקובץ המצורף 1985665צפה בקובץ המצורף 1985666צפה בקובץ המצורף 1985667
מצטרף לבקשה! מי יודע על תוכנה ai שיודע לעלות מילים בעברית!! בצורה תיקנית

מי שיכול לעשות לי כמה סוגי סמלים לציון 25 שנה ליום הנישואין אני מאוד אשמח
תודה רבה!
יש בשביל זה אשכול שלם של מלא עיצובי לוגו, לכאורה תמצאי שם משהו... למעלה מאלף עיצובים וסמלים!!

צריכה איור קייצי מבטא חופש
לגיבוש צוות נשים

משהו מרענן ומרגיע

תודה

אולי @יופלה אפרסק תוכלי לעזור לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה