- הוסף לסימניות
- #11,241
ותמונת נוף של פרחים ודשא
ותמונת נוף של פרחים ודשא
תודה רבה
תודה רבה
אשמח לפרחים בהרבה צבעים
אם אתה יצרת אותה אין סיבה שלאכל תמונה שהבינה יוצרת, אין עליה שום זכויות? אפשר להשתמש איתה לכל צורך?
גם לצרכים מסחריים?
יש מישהו שיכול לעזור לי?אני צריכה לגן בנות דמות מתוקה בת 3-4 עושה כל מיני דברים אבל שתישאר אותה דמות, אותה ילדה.
1. משחקת בבובת
2. מדליקה נרות בקבלת שבת
3. מציירת
4. שומעת מוסיקה/מנגנת
היתי שמחה אם אותה דמות תוכל להיות גם בקטן עם מקום לכתוב לידה (למשל ליד קיר פרשת שבוע, ליד קיר נושא)
תודה רבה!
מצטרף לבקשה! מי יודע על תוכנה ai שיודע לעלות מילים בעברית!! בצורה תיקניתאשמח מאד אם משהו יוכל ליצור לוגו לשם נתן שמשוני
שיהיה כתוב בגדול נתן באנגלית ומתחת יהיה כתוב בעברית נתן שמשוני
בעיצוב דומה לתמונות שהעלתי תודה מראש יישר כוח
צפה בקובץ המצורף 1985664צפה בקובץ המצורף 1985665צפה בקובץ המצורף 1985666צפה בקובץ המצורף 1985667
מידיעה?אם אתה יצרת אותה אין סיבה שלא
כל תמונה שיצרתם שייכת לכם ואפשר לעשות איתה מה שרוצים.מידיעה?
אם אעלה לאתרים או שאשתמש בפירסום בוודאות לא אהיה חשוף לשום תביעה משום גורם?
אשמח לקבל עיצוב יפה ועדין עם הפסוק "שובי נפשי למנוחיכי כי השם גמל עליכי..."מישהו יכול לעצב בשבילי פסוק?
יש בשביל זה אשכול שלם של מלא עיצובי לוגו, לכאורה תמצאי שם משהו... למעלה מאלף עיצובים וסמלים!!מי שיכול לעשות לי כמה סוגי סמלים לציון 25 שנה ליום הנישואין אני מאוד אשמח
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים