שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
לכל האלופים- מעבירה אליכם מכתב בקשת עזרה עבור ראש כולל :

תוכן המכתב והבקשה
אני לא כ"כ מכיר גרפיקאים.
העמותה שלנו ללא מטרות רווח.

רציתי לעשות משהו כזה למכתב שלנו, בתוך היד להכניס את התמונה של אברכי הכולל שלנו (מצ"ב). מעל היד - לכתוב: "עם כלביא יקום", ומתחת: "תורה מגנא ומצלא". [וגם לכתוב בקטן מתחת לתמונה: "אברכי הכולל לומדים במסירות ובשקידה גם בתקופת המלחמה"!].
ובצד ימין למעלה - להכניס את הלוגו של המוסדות.
ומתחת כל זה להביא את המכתב (מצ"ב), ערוך בצורה יפה - שיהיה קריא גם בפלאפון. ובסוף המכתב - להביא את המלצות הרבנים למוסדות התורה "אביר יעקב". ובסוף - קישורים לתרומות.
אם אתה מכיר מישהו טוב שיכול לעשות את זה - אשמח שתקשר בינינו.
melizei.yosher @ gmail.com
מצ"ב תמונות לדוגמא:
בלת"ק
מבקשים שוב:
מי יכול לעזור? יבורך!

בלת"ק
מבקשים שוב:
מי יכול לעזור? יבורך!
בקהילה המקצועית של הגרפיקאים ייתכן שיוכלו לעזור לך. פה זה רק כמה חבר'ה עם AI במחשב שעושים חסד עם בחורים שהתוכנה הנ''ל לא נפתחת במחשב שלהם, משלל סיבות. לא כאלו גרפיקאים.
ואם תפרסם את זה כבקשה, ייתכן שיותר יראו ויעזרו.

מישהו יכול ליצור תמונה של פי הארץ בולעת את קורח ועדתו?
תמונה מלבנית
אודה מאד
תודה מראש

בקהילה המקצועית של הגרפיקאים ייתכן שיוכלו לעזור לך. פה זה רק כמה חבר'ה עם AI במחשב שעושים חסד עם בחורים שהתוכנה הנ''ל לא נפתחת במחשב שלהם, משלל סיבות. לא כאלו גרפיקאים.
ואם תפרסם את זה כבקשה, ייתכן שיותר יראו ויעזרו.
לפי דוגמאות שהראו, לא צריכים רמה גרפיקאית
רוצים תמונות ב AI
על פי בקשות לפי שם העמותה והתמונה הרצויה

מקסים ומיוחד משקף בהחלט את מה שחיפשתי תודה ענקית.
(כמובן שהחרפה זועקת את עצמה )
אולי יש אפשרות לעשות שיהיו פה 7 תלמידים ולא רק 4
ושוב תודה
1750690575042.png

אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעשות לי תמונה של חתן חסידי שנופל לו השטריימל מהפאקלך שזורקים לו בעליה לתורה תודה רבה רבה מראש

אודה מאד אם מישהו יכול ליצור תמונה של פי הארץ בולע את קורח ועדתו עם הרכוש שלהם וכו'
תמונה רוחבית
תזכו למצוות!!!

אודה מאד אם מישהו יכול ליצור תמונה של פי הארץ בולע את קורח ועדתו עם הרכוש שלהם וכו'
תמונה רוחבית
תזכו למצוות!!!
זכור לי שמישו ביקש כבר והעלו תמונות יפות אני לא בטוח שזה באשכול הזה אבל כדאי לך לבדוק בארכיון והייתי מציע לפרוג לרכז את כל התמונות במקום אחד כי מאוד קשה למצא תמונה אחת מעשרות אשכולות

זכור לי שמישו ביקש כבר והעלו תמונות יפות אני לא בטוח שזה באשכול הזה אבל כדאי לך לבדוק בארכיון והייתי מציע לפרוג לרכז את כל התמונות במקום אחד כי מאוד קשה למצא תמונה אחת מעשרות אשכולות
חיפשתי המון, ולא מצאתי
אודה אם מישהו יודע איפה זה
או יכול להכין

מותר להשתמש בזה?
את שואלת אותי בתור המנהלת של פרוג או בתור רבנית..........

הגיוני שמותר. מי ששם בכזה מקום ציבורי, גם אם זה סוג של פרסומת.
יש שם מייל אפשר לנסות.......

סליחה שאני מבקש שוב אבל אני צריך את זה השבוע לשבת חתן אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעשות לי תמונה של חתן חסידי שנופל לו השטריימל מהפאקלך שזורקים לו בעליה לתורה תודה רבה רבה מראש

יש למישהו איזה פונט שיתאים לזה?
משהו מפואר.

קבצים מצורפים

• A_traditional_illustration_features_an_ornate__sym-removebg-preview.png
    A_traditional_illustration_features_an_ornate__sym-removebg-preview.png
    KB 335.5 · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה