- הוסף לסימניות
- #11,501
אשמח לתמונה של אדמה שנפער בה בור, ולתוך הבור מושלכים חפצים שונים.
תודה רבה!
תודה רבה!
אז מסתבר שמשתלם לנדנד.....סליחה שאני מבקש שוב אבל אני צריך את זה השבוע לשבת חתן אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעשות לי תמונה של חתן חסידי שנופל לו השטריימל מהפאקלך שזורקים לו בעליה לתורה תודה רבה רבה מראש
דווקא הולך בכיוון טוב בכל מקרה תודה ענקיתאז מסתבר שמשתלם לנדנד.....
ניסיון ראשון של הGPT: (כישלון מוחלט...... אל דאגה, הנסיון הבא בעיצמו!)צפה בקובץ המצורף 1996441
בס"דסליחה שאני מבקש שוב אבל אני צריך את זה השבוע לשבת חתן אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעשות לי תמונה של חתן חסידי שנופל לו השטריימל מהפאקלך שזורקים לו בעליה לתורה תודה רבה רבה מראש
אשמח לתמונה של אדמה שנפער בה בור, ולתוך הבור מושלכים חפצים שונים.
תודה רבה!
פונט יותר מיוחד. ומפוטר.בס"ד
ככה?!
![]()
אחרי עריכה בוורד, למה הAI טיפש מטופש בכל הנוגע לעברית.... טוב?פונט יותר מיוחד. ומפוטר.
עם הכיתוב בצבע מתאים.
אודה מאד אם מישהו יכול ליצור תמונה של פי הארץ בולע את קורח ועדתו עם הרכוש שלהם וכו'
תמונה רוחבית
תזכו למצוות!!!
בבקשה. זה טוב?
אגב, ההודעה שלך נכתבה פעמי
תודה רבה אבל אני רוצה משהו יותר צבעוני ועליז וכן שהאופק לא יראה (אולי הר?) והדליים אחד ליד השני. שוב תודה רבה רבהבבקשה. זה טוב?
אגב, ההודעה שלך נכתבה פעמיים...צפה בקובץ המצורף 1996568
אשמח לקבל תמונה מלבנית (בפורפורציה של a4) שמבטאת את הסיפור של השואב שגילה יום אחד שאחד מהדליים שלו סדוק כבר הרבה זמן והוא סוחב אותו לחינם אבל אחרי זה גילה שבגלל שהדלי היה סדוק גדלו הרבה פרחים בדרך-משהו ברעיון של שביל מתפתל עם הרבה פרחים עליו ובצדדים(עם אופק לא נגמר). ושתי דליי מים שאחד מהם סדוק עומדים בצד קצת מטושטשים
ממש חמוד אבל אני צריכה את הפרחים בהתאמה לכך שהם צמחו אודות לטפטוף הדלי ולא שדות פרחים ענקיים וכן אולי שביל שיעלה בהר ולא מישורי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים