טעים ועסיסי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #11,581
אשמח ללוגו כזה עם קצת צבע שחור אולי בקו שמחבר בין שני הספרות ושהרקע יהיה לבן
תודה רבה צפה בקובץ המצורף 1999512
אשמח ללוגו כזה עם קצת צבע שחור אולי בקו שמחבר בין שני הספרות ושהרקע יהיה לבן
תודה רבה צפה בקובץ המצורף 1999512
בכיףיש מצב שאני מביא למישהו תמונה והוא עושה לה שיפוצים?
תודהבכיף
עדיף במייל (זמינות יתר...)
אשמח לתמונה של פארק מים [ללא אנשים]
תודה.
rhly52022 שטרודל גימיילתודה
איך אפשר ליצור קשר?
אשמח לתמונה של דלת חדר ילדים או דלת של בית שאומרת "אל תטרקו אותי בבקשה!" ועושה פרצוף עצוב או מבוהל
כדי ללמד את הילדים לא לטרוק דלתות בבית!
תודה מראש!!!
זה טוב???צהריים טובים,
אשמח אם מי מאנשי החסד יוכלו ליצור לי את התמונה הזאת,
"תמונה ראליסטית בסגנון בובתי עדין של ילדה יהודיה חרדיה בסביבות גיל 10-12 עם שיער אסוף לקוקו וחצאית בגוני סגול עדין ולא צעקני וחולחה בגווני תכלת עדין ומשתלב עם גווני החצאית.
התמונה ללא רקע"
ויותר אשמח אם זה יוכל להיות בכמה פוזות רצה, יושבת תחת לעץ גדול, משחקת עם חברה וכו' כיד הדמיון היפה עליכם.
תודה רבה מראש

תמונה של האמא? תמונה של הילדים? כי תמונות של נשים אסור לעלות פה בפרוג...אשמח לתמונה ליום הולדת של אמא שלנו
לגיל 51
משהו שמראה את המסירות מוחלטת לכל דבר לבית לילדים לעבודת ה' לתפילה לתהילים לחינוך וכולי
הנה עוד פוזותצהריים טובים,
אשמח אם מי מאנשי החסד יוכלו ליצור לי את התמונה הזאת,
"תמונה ראליסטית בסגנון בובתי עדין של ילדה יהודיה חרדיה בסביבות גיל 10-12 עם שיער אסוף לקוקו וחצאית בגוני סגול עדין ולא צעקני וחולחה בגווני תכלת עדין ומשתלב עם גווני החצאית.
התמונה ללא רקע"
ויותר אשמח אם זה יוכל להיות בכמה פוזות רצה, יושבת תחת לעץ גדול, משחקת עם חברה וכו' כיד הדמיון היפה עליכם.
תודה רבה מראש

שלחתיגם נשים מסגנון ספריית מחניים אי אפשר?
לא תמונה אלא איור.
אולי באישי?
מייל AYRBCULAYRBCUL וכו'
איזה תמונה?יש לי תמונה באיכות מאוד נמוכה וגם יש עליה סימן מים
האם יש אפשרות להוריד את הסימן מים ולהגדיל את התמונה ושיהיה ברור?
אולי אפילו שיעתיק את זה לסגנון של ציור בצבעי מים. אבל חשוב לי התמונה הצפציפית הזאת
מי יכול?
יש איזה אתר שאני יכול לעשות את זה?איזה תמונה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים