- הוסף לסימניות
- #11,621
יש מצב שהאותיות יהיו יותר עבות?
יש מצב שהאותיות יהיו יותר עבות?
סורי,יש מצב שהאותיות יהיו יותר עבות?
גם לי יש נט פרי ופתוחנט פרי מסנן![]()
הסתדרתי, תודה!יש מצב לאיור של ציצית או כיפה לחלאקה? עדיף בצבע זהב אפשר וקטור.
תודה!
וואו מדהים!!!גם לי יש נט פרי ופתוח
אשמח אם אפשר תמונה של חסידים רוקדים, צבעוני אומנותי על רקע לבן,
לרוחב
זה מה שיצא לי:אם אפשר בבקשה לייצר תמונה של אדמו"ר אוכל קוגל
למה נטפרי לא נותן לראות?????זה מה שיצא לי:צפה בקובץ המצורף 2003272
אם אפשר בבקשה לייצר תמונה של אדמו"ר אוכל קוגל
יפה מאד תודה רבהזה מה שיצא לי:צפה בקובץ המצורף 2003272
יפה מאד תודה רבה
אם אפשר בבקשה לייצר תמונה של אדמו"ר אוכל קוגל
אשמח אם אפשר תמונה של חסידים רוקדים, צבעוני אומנותי על רקע לבן,
לרוחב
אני יכול באישי... כתבו לי המייל שלכם, ואנסה לשלוח לכםיפה מאד תודה רבה
אם אפשר עכשיו: מצוה טאנץ של אדמו"ר עם אלפי חסידים בצפיפות
תודה מראש
E0534124859@וכו'אני יכול באישי... כתבו לי המייל שלכם, ואנסה לשלוח לכם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים