שלום
אבקש 2 תמונות:
ים עם אניות בשקיעה
תודה רבה
שלום
אבקש 2 תמונות:
רקע של חוף ים בשעת צהרים עם גלים בצבע חזק של ים- טורקיז ותכלת וחול
תודה רבה
UPאשמח לתמונות עבור לוחות נושא
אני וגופי- ילד עם ידיים על הראש/ידיים/עיניים/רגליים וכו'
קיץ- כובע שמש, ארטיק, אבטיח, שמש,ים וכדו'
חיות- פרה סוס חמור פיל גירפה
תרנגול ארנב כלב חתול
תודה רבה!!!
תודה רבה אבקש אם אפשר שהים יהיה בצבע טורקיז חזק בשעת צהרים
אפשר בפרטי/מיילUP
אפילו רק חלק
תודה רבה!!אפשר בפרטי/מייל
בלי הסוף...תודה רבה!!
אפשר לכתוב כאן מייל? אלייק ותמחקו
הייתי מנסה, אילולי היה חסום בנטפרי.מישהו יכול ליצור לי תמונה בסגנון הזה
אני מעוניינת לעשותה כאובייקט לטפט קיר
תודה רבה מראש
עוד יש צורך?UP
אפילו רק חלק
כןעוד יש צורך?
מחכה למייל שלכם.. ??כן
תודה!!!
הוא עשה לי אותו מדי זקןשלום רב
אשמח לקבל תמונה של אברך בשדה התעופה שלא נותנים לו לעלות למטוס
קיץ- כובע שמש, ארטיק, אבטיח, שמש,ים וכדו'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים