- הוסף לסימניות
- #11,661
פרה סוס חמור פיל גירפה
תרנגול ארנב כלב חתול
פרה סוס חמור פיל גירפה
תרנגול ארנב כלב חתול
וואו מהמם!!!צפה בקובץ המצורף 2004708זה מה שעשה לי הGPT, הוא השאיר את האבטיח מהתמונה הקודמת, כפי שקורה לו הרבה.....
זה טוב?שלום רב
אשמח לקבל תמונה של אברך בשדה התעופה שלא נותנים לו לעלות למטוס
באותה תמונה או בנפרדאפשר בבקשה לייצר לי תמונה יפה וברורה של ר' משה שפירא זצ"ל יחד עם להבדיל בין חיים ר' יצחק מאיר מורגנשטרן שליט"א?
בריינדי, שלום וברכה , יש לנו יום נישואים 30אנחנו חוגגים יום נישואים 30עם נושא של ל' -לומד נהיגה
אשמח לקבל תמונות קשורות לצירוף הנושאים
וגם תמונות עם רכב לומד
תודה!
ניסיתיאשמח לתמונות עבור לוחות נושא
אני וגופי- ילד עם ידיים על הראש/ידיים/עיניים/רגליים וכו'
קיץ- כובע שמש, ארטיק, אבטיח, שמש,ים וכדו'
חיות- פרה סוס חמור פיל גירפה
תרנגול ארנב כלב חתול
תודה רבה!!!
אפשר בבקשה לייצר לי תמונה יפה וברורה של ר' משה שפירא זצ"ל יחד עם להבדיל בין חיים ר' יצחק מאיר מורגנשטרן שליט"א?
סדר העבודה של יום כיפור?שלום ובוקר טוב!
יש כאן משהי שיכולה ליצור תמונה של סדר העבודה (מזבח עם כבשים)?
תודה
ניסיתי, לא הצלחתי.מישהו מסכים בבקשה לייצר לי תמונה משותפת של הרבנים שביקשתי למעלה [הגרמ"ש שפירא ז"ל ולהבדין בין חיים ר"י דייויד והגרי"מ מורגנשטרן שליט"א] ?
כריש כמוך?!ניסיתי, לא הצלחתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים