שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
פרה סוס חמור פיל גירפה
תרנגול ארנב כלב חתול
חווה צבעונית עם חיות ובית אדום.png
זה מה שעשה לי הGPT, הוא השאיר את האבטיח מהתמונה הקודמת, כפי שקורה לו הרבה.....

שלום ובוקר טוב!
יש כאן משהי שיכולה ליצור תמונה של סדר העבודה (מזבח עם כבשים)?
תודה

לא יודעת אם בקשו..
אשמח לעיצוב של כרטיסיות קטנות לכתיבת שם לכלי כתיבה
שיהיה מסגרת יפה של מיקימאוס בגווני הטורקיז ובאמצע ריבוע לבן -מקום לכתיבת שם.
אם יש אפשרות לכתוב אפילו את השם shira
הייתי ברורה? כי אני גרועה בלהסביר בכתב חח

ואותו עקרון לעיצוב שמתאים לילד- סתם משהו חמוד בגווני הכחול

אפשר בבקשה לייצר לי תמונה יפה וברורה של ר' משה שפירא זצ"ל יחד עם להבדיל בין חיים ר' יצחק מאיר מורגנשטרן שליט"א?

אנחנו חוגגים יום נישואים 30עם נושא של ל' -לומד נהיגה
אשמח לקבל תמונות קשורות לצירוף הנושאים
וגם תמונות עם רכב לומד
תודה!
בריינדי, שלום וברכה , יש לנו יום נישואים 30
אשמח אם תוכלי לשתף אותי ברעיונות
ממש תודה!!

אשמח לתמונות עבור לוחות נושא
אני וגופי- ילד עם ידיים על הראש/ידיים/עיניים/רגליים וכו'
קיץ- כובע שמש, ארטיק, אבטיח, שמש,ים וכדו'
חיות- פרה סוס חמור פיל גירפה
תרנגול ארנב כלב חתול
תודה רבה!!!
ניסיתי
ChatGPT Image Jul 6, 2025, 01_08_23 PM.png

תוכל לייצא לי תמונה יפה מכובדת ועכשווית של הגאון ר"מ שפירא ז"ל ולבדיל בין חיים לחיים הגאון ר' יונתן דייויד שליט"א ר"י פחד יצחק והגאון הגדול ר' יצחק מאיר מורגנשטרן?

שלום ובוקר טוב!
יש כאן משהי שיכולה ליצור תמונה של סדר העבודה (מזבח עם כבשים)?
תודה
סדר העבודה של יום כיפור?
עם כהנים? הכבשים שחוטים כבר?
ציור או ריאליסטי?
לבנתיים נותן משהו שיותר מתאים לקורבן פסח
1751801824730.png

יש לי צורך בדפי צביעה מסויימים לתולדות של ל"ט מלאכות שבת בסגנון חסידי יש אפשרות לערכה כזו?
במידה וזה יתאים אפשרות לתשלום.

מישהו מסכים בבקשה לייצר לי תמונה משותפת של הרבנים שביקשתי למעלה [הגרמ"ש שפירא ז"ל ולהבדין בין חיים ר"י דייויד והגרי"מ מורגנשטרן שליט"א] ?

אני עדיין לא הצלחתי לקחת מספר אנשים ולשים אותם בתמונה אחת.
אני יכול לנסות לשפר כל תמונה בנפרד.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה