- הוסף לסימניות
- #11,681
הגרמ"ש והגרי"מ יותר דחוף זה כבר רק שניים, אפשר לנסות?אני עדיין לא הצלחתי לקחת מספר אנשים ולשים אותם בתמונה אחת.
אני יכול לנסות לשפר כל תמונה בנפרד.
הגרמ"ש והגרי"מ יותר דחוף זה כבר רק שניים, אפשר לנסות?אני עדיין לא הצלחתי לקחת מספר אנשים ולשים אותם בתמונה אחת.
אני יכול לנסות לשפר כל תמונה בנפרד.
לא הצלחתי. יצא זוועה. מצטער.הגרמ"ש והגרי"מ יותר דחוף זה כבר רק שניים, אפשר לנסות?
וואו יישר כוח!!!
נראה לי הבינה לא יודעת מה זה קופת צדקה.אשמח מאוד לקבל תמונה מתוקה של ילד ליטאי בן 4 מכניס כסף לקופת צדקה.
תודה. יפה מאוד
אשמח מאוד לקבל תמונה מתוקה של ילד ליטאי בן 4 מכניס כסף לקופת צדקה.
דווקא כן ראיתי פה בפורום, אבל זה היה עם בנות.נראה לי הבינה לא יודעת מה זה קופת צדקה.
זה דבר שקיים רק אצל החרדים והוא לא מעודכן בזה.
ממש תודה!
ממש תודה!
יש מצב לסגנון פחות ריאליסטי?
כמו שעושים בקירות של הגנים.
משהו כזה?היי האם אפשר ליצור מזה משהוא טוב?
רקע עדין לספר מתכונים בהשראת העדה הבוכרית. טקסטורת בד רקומה או אריג מזרחי עדין בגווני שמנת, זהב ואדום כהה. אלמנטים דקורטיביים בסגנון בוכרי מסורתי בפינות — כמו עיטורי זהב גאומטריים, כלי חרס בוכריים, ודוגמות מזרחיות. הרקע צריך לשדר חמימות, מסורת ואסתטיקה קלאסית של מטבח ביתי עשיר, תוך שמירה על קווים נקיים ועדינים שיתאימו לעיצוב מודרני של ספר
עשו לי כמה דברים טוביםצהרים טובים
אשמח ליצירה של פירות עסיסיים, כמו אננס אבטיח וכאלה, משולבות בדמויות של אנשים.
מה שאומר 'להאניש' פירות. לא רק להוסיף עיניים ופה, רק שיהיה דמות של בן אדם
מקווה שהובנתי. ומקווה שיש אפשרות כזאת.......
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים