שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי

קבצים מצורפים

• vrt11.png
    vrt11.png
    KB 696.9 · צפיות: 15
אני לא יודעת אם כאן זה הפורום המתאים
אשמח אם מישהו יכול ליצור לי לוגו לשבת גיבוש משפחתית
ליום הולדת 65 לאם המשפחה
תודה מראש

אני לא יודעת אם כאן זה הפורום המתאים
אשמח אם מישהו יכול ליצור לי לוגו לשבת גיבוש משפחתית
ליום הולדת 65 לאם המשפחה
תודה מראש
תתנו פירוט יותר איזה סגנון מה יהיה כתוב אי אפשר סתם ליצור לוגו....
אם תרצו אפשר באישי

תוכל לייצא לי תמונה יפה מכובדת ועכשווית של הגאון ר"מ שפירא ז"ל ולבדיל בין חיים לחיים הגאון ר' יונתן דייויד שליט"א ר"י פחד יצחק והגאון הגדול ר' יצחק מאיר מורגנשטרן?
מישהו מסכים בבקשה לייצר לי תמונה משותפת של הרבנים שביקשתי למעלה [הגרמ"ש שפירא ז"ל ולהבדין בין חיים ר"י דייויד והגרי"מ מורגנשטרן שליט"א] ?
הכי טוב שהצלחתי להוציא מהבינה.
ChatGPT Image Jul 7, 2025, 04_35_33 PM.png

נערך לאחרונה ב:
אשמח לתמונה של ילד יהודי חמוד עומד בלי שום רקע וכן לתמונה של ילדה כנ"ל
תודה רבה

בוקר טוב, אשמח מאוד לעזרתכם
הכנתי לוגו בקנווה לבת שלי, חברה גם רוצה להשתמש ובדיוק נגמר לי המנוי
אולי מישהו/י יכול/ה ליצור לי משהו דומה או אפילו שונה לגמרי ...
דף A4 כפלסמנט
וכיסוי לבקבוקים
1751960064066.png

1751960088399.png

אני צריכה תמונה של מרדכי בן דוד בלבוש ערבי (לצורך תכנית)
כשאני מנסה ליצור GPT אומר לי שהוא לא עושה דמויות מוכרות בלבוש שונה מחשש לפגוע.
מישהו יכול ליצור לי בבקשה? יעזור לי מאד!

בוקר טוב, אשמח מאוד לעזרתכם
הכנתי לוגו בקנווה לבת שלי, חברה גם רוצה להשתמש ובדיוק נגמר לי המנוי
אולי מישהו/י יכול/ה ליצור לי משהו דומה או אפילו שונה לגמרי ...
דף A4 כפלסמנט
וכיסוי לבקבוקים
צפה בקובץ המצורף 2007461
צפה בקובץ המצורף 2007462
אולי יש מישהו שיכול ליצור לי משהו דומה? תודה!

עם התרבות הבקשות, ברצוני לציין משהו קטן - ואין הכוונה לאף ניק או הודעה ספציפיים, ובתקווה שאיש לא יפגע מן האמור: האשכול מיועד לבקשות ליצירות תמונות בבינה מלאכותית ב ל ב ד!!

היות והיו כמה בקשות לתמונות של אישים מפורסמים או לאו דווקא כאלו – לא בבינה מלאכותית, באתי אני הקטן לחדד את הנקודה החשובה הזו.

אגב, מעניו לענין באותו עניין – אני מציין: כאחד שנמצא די – הרבה זמן על הבינה המלאכותית, קשה מאוד ליצור תוצאה של אדם מסויים בפוזה מסוימת, בעיקר בג'מיני או בצ'אט GPT, שאלו הם הבינות העיקריות (גם בדזיינר, לפעמים.)

ואם יש הזדמנות כל כך טובה – אני גם אנצל אותה: תודה לכל המסייעים והמסייעות במלאכת יצירת התמונות, בעיקר ל@נכון מאד , ו@איש בין אנשים – שלדעתי לא סתם עוטר שם המשתמש שלהם בחגורת "יוצרי AI." זה היה בצדק מוחלט!

אני צריכה תמונה של מרדכי בן דוד בלבוש ערבי (לצורך תכנית)
כשאני מנסה ליצור GPT אומר לי שהוא לא עושה דמויות מוכרות בלבוש שונה מחשש לפגוע.
מישהו יכול ליצור לי בבקשה? יעזור לי מאד!
תוכל/י לנסות בבינות כמו רובי הבוט, או דזיינר. הם נותנים. הייתי עוזר לך, לולי היה נגמר לי המנוי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה