שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי

קבצים מצורפים

• unnamed.png
    unnamed.png
    1.2 MB · צפיות: 16
אני זקוקה למס' תמונות על ילדות בגילאי 10 ומעלה,
לכלל המומחים כאן- אפילו לרכוש בתשלום,
זה די דחוף לי, אשמח לעזרתכם!

אם אפשר בבקשה תמונה של אופנוע וורוד עם כל מיני קשקושים עם האות R
תודה

אני זקוקה למס' תמונות על ילדות בגילאי 10 ומעלה,
לכלל המומחים כאן- אפילו לרכוש בתשלום,
זה די דחוף לי, אשמח לעזרתכם!
נט - פרי מעולם לא ייפתח אותם. הייתי עוזר, באמת, אבל מה אני אעשה עם המחלה שנקראת נטפרי, המקננת במחשבי הטוב? :p אפילו הבינה לא הצליחה לפתור את הבעיה...

היי אני צריכה תמונה של צוללן בעומקה של תורה

בבקשה, מעתה תדעי - יש בינה - "מחולל חלומות עמוקים" שאין בה מגבלה כלל, הבעיה שצריך לכתוב את ההנחייה באנגלית. מצויינת!!!

בואו נעשה סדר: האתר חינמי לגמרי, וכל תמונה לוקחת 4 'אנרגיה', משהו שנטען אוטומטית בקצב של בערך 1 ל-2 דקות. שאתה נכנס לאתר, זה מתחיל ב 20, ויורד לאט לאט. נגמר לך - או שאתה קונה עוד, או מחכה.
ןבנוגע לאנגלית- לא חייבים, יש מתחת לשורה של ההוראה, בצד ימין, ציור של עיפרון. לחיצה עליו- מתרגמת את ההוראה לאנגלית, ומתארת אותה בצורה מורחבת הרבה יותר.
1752520411915.png

שלום, אשמח לעזרה
אני עושה לבן שלי התינוק תמונה כל חודש עם מס' החודש בטיולים(מצרפת דוג' מגיל 5 ו3 חודשים)
אממה נאבדה לי התמונה מגיל 4 חודשים וזה ממש הורס את הרצף
יש אפשרות לבקש מAI שיצור לי תמונה כזאת לגיל 4 חודשים?
את רוצה שזה יראה ממש דומה?
שהילד(המתוק במיוחד!) יראה כמו בכל התמונות הקודמות?,פשוט ניסיתי ליצור משהו ולא יצא ממש 4...חכי אני העלה...תגידי לי

צריכה להכין מרכזי למידה לגן בנים
ומחפשת ציורים של ילדים שיתאימו
מי יודע איך אפשר להעזר בבינה ?
והאם הקבוצה של מלמדים נסגרה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה