שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
לא מצליח ליצור לוגו בעברית בגמיני וגיפיטי
יש בינה שיותר "מבינה" עברית?

אני בונה אתר למרכז למידה -שיעורי עזר
אני רוצה תמונה שתיהיה באתר סוג בכניסה אליו וכו..
יש למישהו דרך ליצור לי איזה שהיא תמונה מתאימה? סוג עם ספרים או משהו...
זה הצבעים:
--dark-moss-green: #606c38ff;
--pakistan-green: #283618ff;
--cornsilk: #fefae0ff;
--earth-yellow: #dda15eff;
--tigers-eye: #bc6c25ff;
תודה ממש!

קבצים מצורפים

• image.jpg (18).jpg
    image.jpg (18).jpg
    KB 122.5 · צפיות: 10
אחרי שחיפשתי ולא מצאתי ---
אשמח שתצרו לי דף צביעה שחור לבן לילדים
שבו 4 סוגים של ארטיקים לצביעה (עם סוכריות / פסים / כוכבים וכדו')
שאפשר יהיה לצבוע, לגזור ולהדביק על מקל ארטיק.

אני זקוקה לתמונה של ילד\ה מאכיל כבשה, או בעל חי אחר. ברקע יפה.
תודה

לא מצליח ליצור לוגו בעברית בגמיני וגיפיטי
יש בינה שיותר "מבינה" עברית?
לאור השאלות הרבות בנושא, אני אתנדב להסביר:
1. למה, למעשה, זה קורה?
רוב הבינות השימושיות הם מתורגמות מאנגלית לעברית, דוגמת צ'אט GPT, וקל וחומר ג'מיני, שהוא בוט מבוסס גוגל. לאור זה, כשאתה מתכתב עם הבינה בצ'אט ולא בבקשות ליצירות תמונות, התרגום הוא די טוב, למעשה, ולכן זה הרבה פחות ניכר שמתכתבים ומתייעצים עם הבינה.
יהיו גם שידעו להצביע על תקלות מעין אלו בבקשות שירים, שעשועי לשון ועוד. אך כשאנו מבקשים תמונות, הרבה פעמים התרגום מתפשל קצת, ולכן יוצא אותיות הזויות, לא מוכרות, או כאלו באנגלית.
2. מה אפשר לעשות?
אפשר, פשוט, לבקש לוגו באנגלית. ככה הרבה פחות מסובך. לאלו שחייבים לוגו בעברית, אפשר להיעזר באפשרויות הבאות:​
בגוגל טראנסלייט, (https://translate.google.com/?sl=en&tl=iw&op=translate&hl=iw), המציע שירות חינמי, מהיר ומקצועי ללקוחות גוגל, ניתן להכניס תמונה עם כיתוב באנגלית. הוא יהפוך אותה לעברית.
אפשר גם ישירות לבקש ממנו תמונה בעברית, לעתים נדירות יוצא תמונה ללא שגיאות.
עוד אופציה: אפשר לבקש רק את הסמל בלוגו, ובעריכה פשוטה ב"וורד", להוסיף את הדברים הנצרכים לך. טקסט, תמונה ועוד.

אם אפשר
רקע חי של נופש - השראה
בתמונה הרים של דשא ושמים כחולים כמבון עם עננים

אני צריכה תמונה של ילד ליטאי קטן-בן 3 שמתחיל ללכת על שביל שעשוי אבן-אבן לכיוון למעלה. (אבל שהפנים שלו מופנות אל המסתכל) בדרך יש שלטים: ויתור, התמדה, שמחה בסוף הדרך יש שער גדול שעשוי מצמחים ובתוכו מרחוק דמות מעורפלת קצת של רב שיושב ולומד.
מסביב שיהיו פרחים... מקווה שהובנתי
בסגנון הזה
תודה!

קבצים מצורפים

• cd8ff6b0b3f8448885b117467134d6f2.jpg
    cd8ff6b0b3f8448885b117467134d6f2.jpg
    KB 122.7 · צפיות: 16
אחר הצהרים טובים....
אני צריכה תמונה של תינוקת בערך בת שנתיים עם שיער בלונדיני בהיר עם מלא מלא גוונים שאסוף לחצי קוק משתפל ורך עם שתי קצוות על הפנים ועיינים ירוקות גדולות הילדה עומדת בתוך חדר גדול וחלומי בצבעי הפסטל הפחות מוכרים ומסתכלת במראה שבמסגרת יש לבבות וורדים קטנים ,תודה מראש,וסורי אם הגזמתי..😊

נערך לאחרונה ב:
אחר הצהרים טובים....
אני צריכה תמונה של תינוקת בערך בת עם שיער בלונדיני בהיר עם מלא מלא גוונים שאסוף לחצי קוק משתפל ורך עם שתי קצוות על הפנים ועיינים ירוקות גדולות הילדה עומדת בתוך חדר גדול וחלומי בצבעי הפסטל הפחות מוכרים ומסתכלת במראה שבמסגרת יש לבבות וורדים קטנים ,תודה מראש,וסורי אם הגזמתי..😊
בערך בת כמה..........

וואי,תודה ענקית,ת'אמת שזה לא כל כך חשוב לי...אז זה בסדר,אני צריכה פחות או יותר את התאור,פחות משנה הגיל

מחכה כבר רבע שעה שיפתח בנטפרי......
מקווה שבסוף זה יקרה.
יש מצב לזרז?

שלום,
גודל הדף- A4 לאורך, סגנון ציורי.
אני צריכה תמונה של 2 ילדים חרדים שמחים ונינוחים נראים כבני 5 עם כיפה ופאות מאחורי האוזניים יושבים על ספסל ולומדים מתוך ספר הרקע הוא שמיים עם עננים לבנים, מעט שמש, הרבה דשא, מעט פרחים בצדדים, עם מעט אלמנטים של משחקים פזורים על הדשא- כמו- כדור, אופניים שמוטים, מעט כלי חול וכו'
הספסל- שלם.
תודה רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה