שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אם אפשר
רקע חי של נופש - השראה
בתמונה הרים של דשא ושמים כחולים כמבון עם עננים
1752417015210.png

שלום,
גודל הדף- A4 לאורך, סגנון ציורי.
אני צריכה תמונה של 2 ילדים חרדים שמחים ונינוחים נראים כבני 5 עם כיפה ופאות מאחורי האוזניים יושבים על ספסל ולומדים מתוך ספר הרקע הוא שמיים עם עננים לבנים, מעט שמש, הרבה דשא, מעט פרחים בצדדים, עם מעט אלמנטים של משחקים פזורים על הדשא- כמו- כדור, אופניים שמוטים, מעט כלי חול וכו'
הספסל- שלם.
תודה רבה רבה
מקפיצה.

אני אשמח לכזאת תמונה בערך רק בסגנון יותר חי כאלו לא ציורי כזה אלא משהו שנראה אמיתי... תודה!!
צילום מסך 2025-07-13 175129.png

תודה רבה, יפה מאוד-
תיקונים:
1. הילדים צריכים להיות בסגנון ליטאי- פאות מאחורי האוזניים.
2. להקטין את הילדים והספסל.
3. האופניים לא בפרופורציה...
לוקח לנטפרי המון זמן לבדוק
וגם לGPT משהו הסתבך עם הפאות מאחורה
בהתחלה הוא הוריד להם לגמרי את הפאות ולא הבין מה אני רוצה...
זה אפשרות אחת
יש עוד אפשרות שנמצאת בבדיקה
1752419658628.png

אני צריכה תמונה של ילד ליטאי קטן-בן 3 שמתחיל ללכת על שביל שעשוי אבן-אבן לכיוון למעלה. (אבל שהפנים שלו מופנות אל המסתכל) בדרך יש שלטים: ויתור, התמדה, שמחה בסוף הדרך יש שער גדול שעשוי מצמחים ובתוכו מרחוק דמות מעורפלת קצת של רב שיושב ולומד.
מסביב שיהיו פרחים... מקווה שהובנתי
בסגנון הזה
תודה!
אם זה טוב אוכל לערוך בעצמי את הכתב כי לא מצאתי כרגע בינה שנותנת תוצאות טובות בכתיבת עברית
ChatGPT Image Jul 13, 2025, 06_30_10 PM.png

נערך לאחרונה ב:
מישהו יכול ליצר לי.
את הכפתורים במיקסר בסגנון של האוזניות?
שזה יהיה על ים.
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• 0055d353f0f9bc7afa5a22e1d0f8b3c9.jpg
    0055d353f0f9bc7afa5a22e1d0f8b3c9.jpg
    KB 48 · צפיות: 11
  • fee17ec7e4b813bf5ed49eeb22132f1b.jpg
    fee17ec7e4b813bf5ed49eeb22132f1b.jpg
    KB 14 · צפיות: 10
אם זה טוב אוכל לערוך בעצמי את הכתב כי לא מצאתי כרגע בינה שנותנת תוצאות טובות בכתיבת עבריתצפה בקובץ המצורף 2011785
וואי תודה! מקווה שבסדר התיקונים:
הילד כן אמור לפנות בגופו לכיוון השער, רק שהראש יסתכל עלי...כאילו מסתובב מעט אחורה,
שהשביל יהיה יותר ארוך ומפותל
סגנון עדיף לי פחות ציורי, יותר מתקתק מקווה שהובנתי
והייתי רוצה שיצא קצת אור מכיוון השער...
תודה מראש!

מישהו יכול להמליץ לי על בינה יוצרת תמונות שנבדקת מהר בנטפרי???וגם יש לה תוכנית חינמית...תודה מראש🤝

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה