- הוסף לסימניות
- #11,881
חלק מהתמונות אסורות להעלות כאןלכל חברי הפורים היקרים!
אני זקוקה בדחיפות לכמה תמונות, בסגנון המצורף.
1. ילד ליטאי עם תיק של גן על הגב
2. תאומים בן ובת
3. סבא נתמך על מקל
4. בחור ישיבה
5. אשה עם מטפחת.
זה צריך להיות בסגנון חמודי כזה..
אשמח מאוד!!!!!!!חלק מהתמונות אסורות להעלות כאן
אם תרצו אפשר באישי
לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי..יש לי כמה שאלות למי שמתעסק ביצירת תמונות של חרדים בעיקר
מי שיכול לפנות אליי באישי אני ממש ממש אשמח
rhly52022 שטרודל ג'ימייל
אני לא מחפש שיצרו בשבילי אני מחפש לדעת כמה דברים ושמתי שם בהודעה כתובת מייללא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי..
לגבי האישי, אינני מנוי פרימיום.
גם אני אוכל ליצור תמונות מסוימות, כרגע אני פנוי.
מהם?אני לא מחפש שיצרו בשבילי אני מחפש לדעת כמה דברים ושמתי שם בהודעה כתובת מייל
rhly52022 בג'ימיילמהם?
התכוונתי מה הם הנושאים,rhly52022 בג'ימייל
מהוד יפה.
לאיפה לשלוח?אני ממש ממש אשמח שתיצרו לי
תמונה של בית גדול ויפה
ובצד הבית ליד הדלת חתן וכלה עומדים
וכתוב למעלה עוד עשרים ואחד בבית אחד.....
אני חייבת את זה בדחיפות..........
racheli0294 - שטרודל גימייל....לאיפה לשלוח?
העתקתישטרודל גימייל....
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים