שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
למה לי לא מצליח בgpt?
לוקח לו המון זמן ואף את פעם לא הביא לי תוצאות...
מה הכוונה "לא מצליח"?
אין פה הרבה איפה להיתקע.
מבקשים יפה, מתחנפים טיפה, אם רוצים ביצועים טובים יותר,
ו- טא טא דא דאם!!!
1752676272544.png

בין דקה לשתיים, בד"כ.
לי יש גם נטפרי, ואני צריך לחכות עוד 4-5 דקות.
ואגב, הוא גם נותן גישה ל "סורה", אתר לא רע בכלל.
1752676695126.png

אשמח לתמונות של
אפרוח שבוקע מהביצה
עגל\סיח\טלה שממש עכשיו נולדו. ליד אמא שלו

ואם אפשר תמונה שמשלבת את הכל ביחד בצורה יפה יהיה עוד יותר טוב.

זה מה שיצא

קבצים מצורפים

• 77.jpg
    77.jpg
    5 MB · צפיות: 13
  • 8899.jpg
    8899.jpg
    4 MB · צפיות: 13
  • 266.jpg
    266.jpg
    4.3 MB · צפיות: 12
  • 1.jpg
    1.jpg
    5.2 MB · צפיות: 13
  • 7788.jpg
    7788.jpg
    4.1 MB · צפיות: 11
  • וווןן.jpg
    וווןן.jpg
    4 MB · צפיות: 15
תודה רבה רק אם אפשר את אותו סגנון של ילד מהתמונה שצירפנו.. חשוב שיהיה יותר מראה ילדותי ודמוי קומיקס מאשר קודר בצבעי שמן.
בנוסף אם זה אפשרי לצייר את אותו ילד כאילו מרחף גבוה בשמים כמו ציפור כאשר הזוית היא ממבט מלמעלה ממנו כך שרואים מתחת את כל הארץ קטנה ורחוקה.
וציור אחרון של אותו הילד עומד בחבורה עם ילדים אחרים כאשר הוא הבולט שבהם (אולי הם נראים/לבושים כולם אותו הדבר והוא שונה) והילד מחייך ושמח.
נשמח לציור של ילד חרדי שמרים משקולות שבקצה שלהם יש ספרים והוא מתאמץ.

משהו בסגנון הזה רק שכמובן בלי גופיה ושהספרים יהיו בלי כיתוב אנגלית והילד יראה כאילו הוא מתאמץ.
צפה בקובץ המצורף 2013475

קבצים מצורפים

• אפרוח 2.rar
    8.4 MB · צפיות: 14
  • אפרוח 1.rar
    9.6 MB · צפיות: 15
שלום וברכה, ראשית כל אני ממש רוצה
להודות לכם על האפשרות
ממש מרגש לראות את הלב החם
והאהבה העצומה לחסד
של עם ישראל!!

לצורך פרויקט גמר בעיצוב גרפי
אני צריכה תמונה של תיק עסקים
שכולו עשוי ממים כמו התמונה המצורפת.

עם כמות נכבדת של שפריצי מים היוצאים ממנו

אותו דבר גם ב - משחק ילדים (לגו, קליקס בדינמיקה וכו')

אותו דבר גם בציפור מתעופפת בקלילות

תודה ענקית!!!

קבצים מצורפים

• 003eec98ed365bad182093d95386f243.jpg
    003eec98ed365bad182093d95386f243.jpg
    KB 51.4 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה