טעים ועסיסי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #11,961
צריך יותר פרטים...אשמח שתיצור לי תמונה של הצגה של השואה במה תאורה ושחקנים
מי המציגים ומה רואים
צריך יותר פרטים...אשמח שתיצור לי תמונה של הצגה של השואה במה תאורה ושחקנים
מה הכוונה "לא מצליח"?למה לי לא מצליח בgpt?
לוקח לו המון זמן ואף את פעם לא הביא לי תוצאות...
יש דגם מיוחד שיותר תמונות או שזה בצ'אט הרגיל?מה הכוונה "לא מצליח"?
לא יודע למה את.ה קורא.ת "מיוחד",יש דגם מיוחד שיותר תמונות או שזה בצ'אט הרגיל?
כמה זמן לוקח לו ליצור תמונה.?לא יודע למה את.ה קורא.ת "מיוחד",
אני מדבר איתו:
ניסיתי עכשיו בgptבין דקה לשתיים, בד"כ.
לי יש גם נטפרי, ואני צריך לחכות עוד 4-5 דקות.
ואגב, הוא גם נותן גישה ל "סורה", אתר לא רע בכלל.
צפה בקובץ המצורף 2013733
עוד אחד:אני צריכה בבקשה תמונות של כל מיני דברים שקיימים במושב וגם שקיימים בעיר. כמו
בניינים חנויות לעומת בתי קרקע, שדות וכו'
יצא לך ליצור דמויות חרדיות?אולי זה?![]()
מה שאני יכולה לראות בנטפריזה מה שיצא
כןיצא לך ליצור דמויות חרדיות?
יש לי שאלה על זה .
נשמח לציור של ילד חרדי שמרים משקולות שבקצה שלהם יש ספרים והוא מתאמץ.
משהו בסגנון הזה רק שכמובן בלי גופיה ושהספרים יהיו בלי כיתוב אנגלית והילד יראה כאילו הוא מתאמץ.
צפה בקובץ המצורף 2013475
מחכה לנטפרי.....
יש מצב לדבר על זה באישי?
בבקשהמחכה לנטפרי.....
אפשר בזיפ?
או אולי תנסה לעשות העתק הדבק לתמונה נראה לי שאז זה נפתח מייד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים