שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
וואו אליפות!!!!!
אהבתי ממש.
יש מצב גם לתמונת הדודה??? אולי במייל esti5678

אשמח ,
לאבטיח תלת מימד בהשראת הקיץ ללוגו.
שיהיה מקום לכיתוב.

תודה!!

הסגנון מעולה,
יש מצב לתמונת הדודה?
אולי במייל: esti5678

תודה רבה! מביע בדיוק את מה שרציתי! אם אפשר אני רוצה לדייק: שיראו את הסולם קצת יותר , שיהיה בולט שזה סולם, הסולם גם הוא חלק מהתמונה, וכן אני צריכה גם גרסה לצביעה, שחור לבן למילוי, וכן הדמות של הילדה, אשמח לקבל תמונה נוספת שהיא עם קוקו. ושוב תודה ענקית!
אם ייהיה לי זמן אני אנסה- לשלוח לך באישי? מה המייל?

קבצים מצורפים

• ללא שם (22.013 x 38.946 סמ).png
    ללא שם (22.013 x 38.946 סמ).png
    5.2 MB · צפיות: 14
  • עיצוב ללא שם (2).png
    עיצוב ללא שם (2).png
    6.4 MB · צפיות: 16
תודה רבה! מביע בדיוק את מה שרציתי! אם אפשר אני רוצה לדייק: שיראו את הסולם קצת יותר , שיהיה בולט שזה סולם, הסולם גם הוא חלק מהתמונה, וכן אני צריכה גם גרסה לצביעה, שחור לבן למילוי, וכן הדמות של הילדה, אשמח לקבל תמונה נוספת שהיא עם קוקו. ושוב תודה ענקית!

אם ייהיה לי זמן אני אנסה- לשלוח לך באישי? מה המייל?
תודה אין מילים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• עיצוב ללא שם (5).png
    עיצוב ללא שם (5).png
    1.5 MB · צפיות: 11
  • עיצוב ללא שם (4).png
    עיצוב ללא שם (4).png
    1.8 MB · צפיות: 15
  • עיצוב ללא שם (3).png
    עיצוב ללא שם (3).png
    1.4 MB · צפיות: 14
אשמח לתמונה של מפל שיוצר בריכת מים תחתיו, וילדים יושבים על הגדה ומשכשכים את הרגליים.
תודה

אשמח לאיור בסיסי מנימליסטיבעיפרון עדין של הכותל המערבי ושל בית המקדש בסגנון כזה:
הורדה (2).png
הורדה (1).png

תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• בית מקדש.png
    בית מקדש.png
    1.4 MB · צפיות: 18
  • כותל.png
    כותל.png
    1.4 MB · צפיות: 21
  • איור בסיסי מנימליסטי  שרבוט עיפרון עדין של הכותל המערבי בירושלים.jpg
    איור בסיסי מנימליסטי שרבוט עיפרון עדין של הכותל המערבי בירושלים.jpg
    KB 223.8 · צפיות: 20
  • Gemini_Generated_Image_4sbj7g4sbj7g4sbj.png
    Gemini_Generated_Image_4sbj7g4sbj7g4sbj.png
    4.2 MB · צפיות: 17
  • Gemini_Generated_Image_5w71ee5w71ee5w71.png
    Gemini_Generated_Image_5w71ee5w71ee5w71.png
    1.9 MB · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה