אם ייהיה לי זמן אני אנסה- לשלוח לך באישי? מה המייל?תודה רבה! מביע בדיוק את מה שרציתי! אם אפשר אני רוצה לדייק: שיראו את הסולם קצת יותר , שיהיה בולט שזה סולם, הסולם גם הוא חלק מהתמונה, וכן אני צריכה גם גרסה לצביעה, שחור לבן למילוי, וכן הדמות של הילדה, אשמח לקבל תמונה נוספת שהיא עם קוקו. ושוב תודה ענקית!
תודה רבה! מביע בדיוק את מה שרציתי! אם אפשר אני רוצה לדייק: שיראו את הסולם קצת יותר , שיהיה בולט שזה סולם, הסולם גם הוא חלק מהתמונה, וכן אני צריכה גם גרסה לצביעה, שחור לבן למילוי, וכן הדמות של הילדה, אשמח לקבל תמונה נוספת שהיא עם קוקו. ושוב תודה ענקית!
תודה אין מיליםאם ייהיה לי זמן אני אנסה- לשלוח לך באישי? מה המייל?
bt91579157תודה אין מילים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא רואים את המייל, תכתבי לי מה אהבת ואותו אני אנסה לעשות לך לדף צביעהתודה אין מילים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יאלה יצרתי לך-התאהבתי בילדהלא רואים את המייל, תכתבי לי מה אהבת ואותו אני אנסה לעשות לך לדף צביעה
תודה אבל חסום לי...יאלה יצרתי לך-התאהבתי בילדה
שלחתי לך בפרטיתודה אבל חסום לי...
אשמח לאיור בסיסי מנימליסטיבעיפרון עדין של הכותל המערבי ושל בית המקדש בסגנון כזה:
צפה בקובץ המצורף 2014615צפה בקובץ המצורף 2014616
תודה רבה!!!
כןחרדים?
זה לא חינמי?מידג'רני
לאזה לא חינמי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים