שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
סורה.
1752720016134.png

אשמח מאוד עם יוכלו לעשות תמונה של שולחנות ערוכים בפאר והדר עם צבע מים או בסגנון עם הכיתוב CHAIM הפקה בקצב שלך
נעשה בסורה, בלי שום תוספת

20250716_1506_שולחנות פאר צבעוניים_simple_compose_01k09hyvfcfcqrepmfyvkf5295 (1).png

נערך לאחרונה ב:
אשמח מאוד עם יוכלו לעשות תמונה של שולחנות ערוכים בפאר והדר עם צבע מים או בסגנון עם הכיתוב CHAIM הפקה בקצב שלך
אני רוצה את זה ביותר חי לא ציור תודה מראש

לבן שלי יש תערוכת סוכות בחידר
אני צריכה תמונה של סבא אבא ילד חסידי בסוכות
כלומר חשבתי שיראו סבא וילד ביחד אפשר גם אבא עם טלית ונרתיק של לולב ואתרוג ביד
אני לא צריכה רקע רק דמות מלאה
תודה רבה יעזור לי מאד

אתה רומה ריאליסטי? אז למה כתבת צבע מים? זה בהתנדבות. תהיו ברורים מראש

קבצים מצורפים

• Gemini_Generated_Image_dpu4zbdpu4zbdpu4.png
    Gemini_Generated_Image_dpu4zbdpu4zbdpu4.png
    5.7 MB · צפיות: 20
אשמח לתמונה של שביל ארוך מתעקל, נכנס לתוך יער, בלי שיראו את סופו.
ילדה עומדת בקצה השביל, מביטה, מציצה לעברו, נראית כמו חוששת להיכן השביל לוקח אותה.
מקווה שהסברתי טוב מה אני צריכה.
תודה

באמת לא ברור לי האם אתם מחפשים צבע מים או ריאליסטי, צירפתי שניהם

קבצים מצורפים

• ‏‏WinZip File חדש.zip
    3.8 MB · צפיות: 18
תוכלו לעשות לי תמונה של הזמר בן צור אלייצור מוטי שטיינמץ וזאנוויל ויינברגר שרים דועט

אשמח לתמונה של שביל ארוך מתעקל, נכנס לתוך יער, בלי שיראו את סופו.
ילדה עומדת בקצה השביל, מביטה, מציצה לעברו, נראית כמו חוששת להיכן השביל לוקח אותה.
מקווה שהסברתי טוב מה אני צריכה.
תודה

קבצים מצורפים

• ילדה ביער.jpg
    ילדה ביער.jpg
    KB 113 · צפיות: 23
  • ילדה ביער1.jpg
    ילדה ביער1.jpg
    KB 115 · צפיות: 20
  • ילדה ביער 2.jpg
    ילדה ביער 2.jpg
    KB 208.5 · צפיות: 25
  • ילדה ביער 3.jpg
    ילדה ביער 3.jpg
    KB 181.4 · צפיות: 23
  • ילדה ביער 4.jpg
    ילדה ביער 4.jpg
    KB 198.3 · צפיות: 23
  • ילדה ביער 5.jpg
    ילדה ביער 5.jpg
    KB 181.5 · צפיות: 18
אשמח לכריכה לחוברת מושגים שיהיה בה עיפרון חמוד עם פרצוף ומחברת פתוחה ועוד אלמנטים של למידה

אשמח בבקשה בדחיפות לילד חסידי בתנועה של קפיצה עם ידים למעלה
על רקע לבן
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה