שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני צריך תמונה של גבר חרדי על אופנוע ים תודה רבה
לא הכי חרדי קלאסי
וגם לא קלט מה זה אופנוע ים
1752689842852.jpeg

חסום לי
אני צריכה שישלחו לי למייל
bghokvfhr10 שטרודל ג'ימייל
תודה

אני צריכה דחוף תמונה של שולחן שבת ערוך עם המון פרטים. אם אפשר שתי תמונות זהות למעט 10 פריטים בשביל משחק "מצא הבדלים"
תודה מראש

אני צריכה דחוף תמונה של שולחן שבת ערוך עם המון פרטים. אם אפשר שתי תמונות זהות למעט 10 פריטים בשביל משחק "מצא הבדלים"
תודה מראש

קבצים מצורפים

• כעי.jpg
    כעי.jpg
    3.5 MB · צפיות: 16
  • 4456.jpg
    4456.jpg
    3.7 MB · צפיות: 16
  • Leonardo_Lightning_XL_Create_a_cover_for_a_concept_notebook_th_1.jpg
    Leonardo_Lightning_XL_Create_a_cover_for_a_concept_notebook_th_1.jpg
    KB 611.9 · צפיות: 17
  • Leonardo_Lightning_XL_Create_a_cover_for_a_concept_notebook_th_2.jpg
    Leonardo_Lightning_XL_Create_a_cover_for_a_concept_notebook_th_2.jpg
    KB 566.2 · צפיות: 15
הרבה יותר טוב. תודה רבה!! אם אפשר לקבל את התמונה הזו באיכות יותר גבוהה.

רק הבהרה! אנחנו צריכים 3 תמונות שונות:
1) ילד מרים משקולת ספרים ומתאמץ.
2) אותו ילד מרחף באוויר ממעוף ציפור ושמח.
3)אותו ילד עומד במרכז חבורת ילדים שנראים כולם אותו הדבר (אותו לבוש או מראה) והוא שונה מהם בלבוש ושמח.

לגבי המעוף ציפור , אנו מצרפים תמונה להבנת הרעיון אפשר כל אחד מהתמונות העיקר שזה יראה פחות או יותר אותו ילד או סגנון ציור זהה.

קבצים מצורפים

• 15.jpg
    15.jpg
    KB 61.1 · צפיות: 15
  • gettyimages-1439927725-612x612.jpg
    gettyimages-1439927725-612x612.jpg
    KB 60.6 · צפיות: 12
אשמח לתמונה של אברך עני יוצא מבית מדרש ומעיר ליהודים שיושבים ומשחקים קלפים
אם אפשר בדחיפות יעזור לי מאוד...
תודה!

אשמח אם מישהו יכול להעלות לפה תמונה של הרב חיים פינחס שיינברג

אפשר בבקשה תמונה כמו בסגנון הזה? זה מפריפיק אבל זה לא מספיק לי
עיר עשויה ממתקים, סוכריות
(כך היה כתוב על התמונה הזאת בפריפיק tilt-shift-medieval-fantasy-landscape)

צילום מסך 2025-07-17 103059.jpg
צילום מסך 2025-07-17 103059.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה