אפשר בבקשה תמונה כמו בסגנון הזה? זה מפריפיק אבל זה לא מספיק לי
עיר עשויה ממתקים, סוכריות
(כך היה כתוב על התמונה הזאת בפריפיק tilt-shift-medieval-fantasy-landscape)
צפה בקובץ המצורף 2015833צפה בקובץ המצורף 2015833
ממש יהיה חסד!אשמח לתמונה של אברך עני יוצא מבית מדרש ומעיר ליהודים שיושבים ומשחקים קלפים
אם אפשר בדחיפות יעזור לי מאוד...
תודה!
ממש יהיה חסד!
תודה רבה
אשמח לתמונה של אברך עני יוצא מבית מדרש ומעיר ליהודים שיושבים ומשחקים קלפים
אם אפשר בדחיפות יעזור לי מאוד...
תודה!
אפשר?היי שלום!!
בוקר טוב...
אשמח לתמונה של נערה בת 15 עם לבוש צנוע מחזיקה ביידיה תינוק קטן ומסתכל עליו בחמלה
תודה רבה....
שלום רב!
אני עוזרת לאשה מבוגרת שרוצה להתחיל לעבוד בהחלקת שיער
ולצורך הכנת מודעה אני צריכה תמונה של שיער גוונים יפה
באמצע החלקה עם מחליק שמהצד למעלה השיער חלק
ואז יש את המחליק והשיער שבהמשך גלי ומתולתל )רק שיער בלי פנים(
עם רקע בגוונים שמתאימים
חסד אמיתי
תודה מראש![]()
ממש יפה ומדויק
זה לבנתיים,ניסיתי להסביר לו יותר...מחכה שיפתח ואז אני יעלה לפה........שלום רב!
אני עוזרת לאשה מבוגרת שרוצה להתחיל לעבוד בהחלקת שיער
ולצורך הכנת מודעה אני צריכה תמונה של שיער גוונים יפה
באמצע החלקה עם מחליק שמהצד למעלה השיער חלק
ואז יש את המחליק והשיער שבהמשך גלי ומתולתל )רק שיער בלי פנים(
עם רקע בגוונים שמתאימים
חסד אמיתי
תודה מראש![]()
אפשר תמונה של אוכל של ליל שישי -צולנט, קוגלים ,פחית קולה, חלה
אני רוצה ליצור מזה פליסמנט.
תודה רבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים