ת יכולה לשלוח לי כאן את המייל שלך ואני ישלח לך את זה באישיתודה!
אני מחכה שנטפרי יפתח...
אותו אני כן רואה זה דווקא מעולהרעות כה?
ראית מה ששלחתי לך בדף הקודם?
שיהיה יותר ברור, אני צריך תמונה של בית חד קומתי ללא רקע דלת בצד שמאל וחלונות בצד ימין עם ולונות בחלונות, צבעי הבית יהיו בצבעים ילדותיים (סגול בהיר וורוד בהיר וכו') אם יש דשא/עצים וכו' (לא כרקע אלא כמו בתמונות שצירפת כאן מקודם) שיהיו בצבעים טבעיים.
מישהו?
אשמח מי שיוכל לעשות לי.אשמח לתמונה של שביל ארוך מתעקל, נכנס לתוך יער, בלי שיראו את סופו.
ילדה עומדת בקצה השביל, מביטה, מציצה לעברו, נראית כמו חוששת להיכן השביל לוקח אותה.
מקווה שהסברתי טוב מה אני צריכה.
תודה
לא רואים את התמונות.
האם יש מצב שתעשה לי את אותה הילדה רק בגוונים של סגול בהיר (במקום ורוד בהיר)משחקת בבובות (יופלה אפרסק).
צפה בקובץ המצורף 2013120
מה זה זיפ?שרוליק ט.
אכפת לך לעלות את הקבצים של המחליק בזיפ?
מעניין אותי איך יצא.........
אני לא רואה...זה כותב לי שווינדואס לא יכול לפתוח את קובץ זה...רוצה לנסות שוב?שופי, עשיתי את מה שביקשת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים