שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני מעצבת חוברת לקיץ
ורוצה שבכל חוצץ יהיה אלמנט קייצי יפה
לדוג גלידה כל חוצץ בטעם שונה
או קרטיב בטעמי פרות
בסגנון תלת מימד או ציורי
תודה

אפשר ליצור לי רקע כזה?

קבצים מצורפים

• achiyaitzuvsvivalimudit226.jpg
    achiyaitzuvsvivalimudit226.jpg
    4 MB · צפיות: 12
שיהיה יותר ברור, אני צריך תמונה של בית חד קומתי ללא רקע דלת בצד שמאל וחלונות בצד ימין עם ולונות בחלונות, צבעי הבית יהיו בצבעים ילדותיים (סגול בהיר וורוד בהיר וכו') אם יש דשא/עצים וכו' (לא כרקע אלא כמו בתמונות שצירפת כאן מקודם) שיהיו בצבעים טבעיים.
(אני צריך את הבית לתחילת שנה הבעל"ט בגן בנות כתמונת קיר)
בכל מקרה תודה רבה על אלו לבנתיים.

אשמח לתמונה של שביל ארוך מתעקל, נכנס לתוך יער, בלי שיראו את סופו.
ילדה עומדת בקצה השביל, מביטה, מציצה לעברו, נראית כמו חוששת להיכן השביל לוקח אותה.
מקווה שהסברתי טוב מה אני צריכה.
תודה
אשמח מי שיוכל לעשות לי.
@ל❤️❤️ מה שעשית זה מעולה [סוף סוף הצלחתי לראות]., רק זה קצת מדי קודר. אשמח ליותר חי.
@שופי יש מצב?

נערך לאחרונה ב:
לא יודעת למה הוא מתעקש דווקא שהקבוצת שיער שבמחליק תהיה בלונדינית...אני אנסה עוד מעט לנסות להוריד אותו מהרעיון😉😉😉

קבצים מצורפים

• יישור שיער עם גלי אומבר.png
    יישור שיער עם גלי אומבר.png
    2.3 MB · צפיות: 15
  • החלקת שיער גולמית עם פן.png
    החלקת שיער גולמית עם פן.png
    KB 43.1 · צפיות: 14
עוד
1752748544051.png

קבצים מצורפים

• Flux_Dev_A_series_of_playful_3Dstyle_or_illustrated_summerthem_3.jpg
    Flux_Dev_A_series_of_playful_3Dstyle_or_illustrated_summerthem_3.jpg
    KB 340.7 · צפיות: 9
משחקת בבובות (יופלה אפרסק).
צפה בקובץ המצורף 2013120
האם יש מצב שתעשה לי את אותה הילדה רק בגוונים של סגול בהיר (במקום ורוד בהיר)
בכמה אופנים:
1. אותה התמונה (בשינוי הצבעים) עם הפנים לכיווני ושתתן יד לעוד ילדה שדומה לה, (אם אפשר גם הפה של הבובה טיפה מעוות-לסדר את זה).
2. אותה בובה (כפי שיצא בגוונים של סגול בהיר) כותבת מספרים על לוח.
3. שוב אותה ילדה יושבת על נדנדה וקוראת ספרים.
4. שוב אותה ילדה מחזיקה עוגה יפה ועל ראשה כובע לבן של טבח.
5. שוב אותה ילדה ועוד ילדה (דומה לה) נותנות יד אחת לשנייה וכל אחת מחזיקה בלון, על בלון אחד כתוב: ברוכות, ועל הבלון השני כתוב: הבאות.
6. אותה ילדה עם כינור (עומדת/יושבת וכו').
7. אותה ילדה מחזיקה ביד אחת מספריים וביד השנייה לורדים.
8. אותה ילדה מחזיקה ביד שמאל כדור פורח, ובידה הימנית מחזיקה מכחול של גואש ומתחת לידה הימנית ישנם בקבוקים של גואש.
תודה רבה מראש.

שרוליק ט.
אכפת לך לעלות את הקבצים של המחליק בזיפ?
מעניין אותי איך יצא😉.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה