שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אלוף תודה רבה!
התמונה הראשונה עם הספרים מעולה.
לגבי התמונה הזו רצינו שיראה משהו בכיוון הזה: כלומר לא מוקף פיזית אלא בשורה... ואם אפשר שלא יראו אפתיים כלפיו אלא שיראו שהם חברים.
בסגנון קריקטוריסטי האדמה מתחת נראית פחות מוצלחת.
1752786110740.png

לבן שלי יש תערוכת סוכות בחידר
אני צריכה תמונה של סבא אבא ילד חסידי בסוכות
כלומר חשבתי שיראו סבא וילד ביחד אפשר גם אבא עם טלית ונרתיק של לולב ואתרוג ביד
אני לא צריכה רקע רק דמות מלאה
תודה רבה יעזור לי מאד
עדיין רלוונטי?

אשמח לעזרה ביצירת תמונה
אני צריכה תמונה של שולחן שבת- מפה לבנה ועליה 2 פמוטים עם נרות דולקים, חלות מכוסות במפית וגביע ואולי עציץ פרחים קטן ועל השולחן חמישה ספרים עתיקים (חומשים) עומדים ולפני השולחן עומדת ילדה חגיגית עם שמלה שבתית מחויכת אולי מצביעה לכיוון השולחן
מעדיפה בסגנון הזה אבל רקע כהה לא לבן
תודה גדולה לכל העוזרים

צפה בקובץ המצורף 2016486
מקפיצה

אשמח לתמונה של חסידים היוצאים לשדות בערב שבת כדי לקבל את השבת.
תודה רבה לכולם

אשמח לעזרה ביצירת תמונה
אני צריכה תמונה של שולחן שבת- מפה לבנה ועליה 2 פמוטים עם נרות דולקים, חלות מכוסות במפית וגביע ואולי עציץ פרחים קטן ועל השולחן חמישה ספרים עתיקים (חומשים) עומדים ולפני השולחן עומדת ילדה חגיגית עם שמלה שבתית מחויכת אולי מצביעה לכיוון השולחן
תודה גדולה לכל העוזרים

צפה בקובץ המצורף 2016486
1752825716413.png

@עטרה1
אשמח לעזרה ביצירת תמונה
תודה גדולה לכל העוזרים

צפה בקובץ המצורף 2016486

קבצים מצורפים

• image.jpg (87).jpg
    image.jpg (87).jpg
    KB 171.1 · צפיות: 17
  • image.jpg (88).jpg
    image.jpg (88).jpg
    KB 151 · צפיות: 17
בבקשה מישהוא יודע איך מעלים רזולציה לתמונה מ72 ל300 ????

כדי להעלות את הרזולוציה של תמונה מ-72 DPI ל-300 DPI, יש כמה דרכים, אבל חשוב להבין ששינוי DPI (Dots Per Inch) משפיע בעיקר על איכות ההדפסה ולא בהכרח על חדות התמונה עצמה. אם התמונה במקור ברזולוציה נמוכה (מספר פיקסלים קטן), הגדלת ה-DPI לא תוסיף פרטים חדשים, אלא תשנה את גודל ההדפסה או תדרוש תהליך "שיפור רזולוציה" (Upscaling). הנה השלבים לעשות זאת:

1. שימוש בתוכנות עריכת תמונות (כמו Photoshop):פתח את התמונה בתוכנה כמו Adobe Photoshop.עבור לתפריט Image > Image Size.בטל את הסימון של Resample Image (כדי לא לשנות את מספר הפיקסלים).שנה את ה-Resolution מ-72 ל-300 DPI.שים לב: אם לא מסומן "Resample", גודל התמונה בהדפסה יקטן (מכיוון שיותר פיקסלים יידחסו לאינץ'). אם אתה רוצה לשמור על הגודל המקורי, סמן את "Resample" ובחר שיטת אינטרפולציה (כמו Bicubic Sharper), אבל זה עשוי להשפיע על החדות.2. שימוש בכלי AI לשיפור רזולוציה:כלים כמו Topaz Gigapixel AI, Let’s Enhance, או Photopea (חינמי) יכולים להגדיל את מספר הפיקסלים בתמונה תוך שיפור האיכות באמצעות בינה מלאכותית:

העלה את התמונה לאחד מהכלים האלה.בחר באפשרות להגדיל את הרזולוציה (למשל, פי 2 או פי 4).שנה את ה-DPI ל-300 בתוכנה כמו Photoshop לאחר מכן, אם צריך.שמור את התמונה בפורמט מתאים (כמו JPEG או PNG).3. שימוש בתוכנות חינמיות כמו GIMP:פתח את התמונה ב-GIMP.עבור ל-Image > Scale Image.שנה את ה-Resolution ל-300 DPI ושמור על היחס בין רוחב לגובה.אם צריך להגדיל את מספר הפיקסלים, בחר באפשרות Interpolation (כמו Sinc או Lanczos) והגדל את ממדי התמונה.4. הערות חשובות:איכות התמונה המקורית: אם התמונה קטנה או מטושטשת, שינוי ה-DPI לא ישפר את החדות. במקרה כזה, כלי AI כמו אלה שהוזכרו הם האפשרות הטובה ביותר.שמירה על איכות: תמיד שמור עותק של התמונה המקורית לפני עריכה.פורמט קובץ: להדפסה, מומלץ לשמור בפורמט TIFF או PNG כדי למנוע אובדן איכות.
בבקשה!

תודה רבה

תודה רבה !!!!
במקרה ואני לא אסתדר נוכל להעזר בך?
איך ניצור קשר?
סורי...אבל אני לא מתמצאת בזה בפיפססס....אם אתה רוצה לעלות את התמונה ואני ינסה לעלות אותה לגיפיטי או גרוק ולבקש ממנו...בכיף...אבל בקטע של פוטושופ אני לא מבינה בעליללל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה