אתה יכול להעלות את התמונה ל GPT, ולכתוב לו שיזכור את תווי הפנים של הילדה ואת המראה שלה, כי אתה עכשיו עומד לבקש ממנו כמה תמונות שלה.האם יש מצב שמשהוא יעשה לי את אותה הילדה (מצורפת תמונה) רק בגוונים של סגול בהיר (במקום ורוד בהיר)
בכמה אופנים:
מה שהGPT נתן לי, בתור התחלה.1. אותה התמונה (בשינוי הצבעים) עם הפנים לכיווני ושתתן יד לעוד ילדה שדומה לה, (אם אפשר גם הפה של הבובה טיפה מעוות-לסדר את זה).
צבעי הבית יהיו בצבעים ילדותיים (סגול בהיר וורוד בהיר וכו')....@מרענן
אני יכול לנסות לעשות את זה, תעלו לפה את התמונה.בבקשה מישהוא יודע איך מעלים רזולציה לתמונה מ72 ל300 ????
בבקשההיי כולם!
צריכה תמונה של ילדה בלבוש עדכני אבל צנוע קופצת על טרמפולינה...
צריכה ממש דחוף לשעה הקרובה...ובדיוק נגמר לי המגבלה..
ממש דחוף,חסד אמיתי
תודה רבה רבה מושלם....
אני יכול לנסות.היי לכולם!חייבת עזרה...
אני צריכה לוגו עליו כתוב בעברית יעל השאלה אם יש פה מישהו שמתמחה בבינה בעברית....אם יש מישהו אני יגיד לו בדיוק מה אני צריכה..תודה וערב טוב.
זה טוב?אני רוצה לוגו של מזל טוב בצבעים ורוד זהב
אמור להיות פה באשכול?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים