שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
או בZIP:

קבצים מצורפים

• Flux_Dev_A_realistic_image_of_a_group_of_Hasidic_Jewish_men_we_0.zip
    KB 539 · צפיות: 13
אני צריך תמונה של בית חד קומתי ללא רקע דלת בצד שמאל וחלונות בצד ימין עם ולונות בחלונות, צבעי הבית יהיו בצבעים ילדותיים (סגול בהיר וורוד בהיר וכו') אם יש דשא/עצים וכו' (לא כרקע אלא כמו בתמונות שצירפת כאן מקודם) שיהיו בצבעים טבעיים.
(אני צריך את הבית לתחילת שנה הבעל"ט בגן בנות כתמונת קיר).

האם יש מצב שמשהוא יעשה לי את אותה הילדה (מצורפת תמונה) רק בגוונים של סגול בהיר (במקום ורוד בהיר)
בכמה אופנים:
1. אותה התמונה (בשינוי הצבעים) עם הפנים לכיווני ושתתן יד לעוד ילדה שדומה לה, (אם אפשר גם הפה של הבובה טיפה מעוות-לסדר את זה).
2. אותה בובה (כפי שיצא בגוונים של סגול בהיר) כותבת מספרים על לוח.
3. שוב אותה ילדה יושבת על נדנדה וקוראת ספרים.
4. שוב אותה ילדה מחזיקה עוגה יפה ועל ראשה כובע לבן של טבח.
5. שוב אותה ילדה ועוד ילדה (דומה לה) נותנות יד אחת לשנייה וכל אחת מחזיקה בלון, על בלון אחד כתוב: ברוכות, ועל הבלון השני כתוב: הבאות.
6. אותה ילדה עם כינור (עומדת/יושבת וכו').
7. אותה ילדה מחזיקה ביד אחת מספריים וביד השנייה לורדים.
8. אותה ילדה מחזיקה ביד שמאל כדור פורח, ובידה הימנית מחזיקה מכחול של גואש ומתחת לידה הימנית ישנם בקבוקים של גואש.
תודה רבה מראש.

קבצים מצורפים

• הורדה (4).jpg
    הורדה (4).jpg
    KB 121.2 · צפיות: 17
האם יש מצב שמשהוא יעשה לי את אותה הילדה (מצורפת תמונה) רק בגוונים של סגול בהיר (במקום ורוד בהיר)
בכמה אופנים:
אתה יכול להעלות את התמונה ל GPT, ולכתוב לו שיזכור את תווי הפנים של הילדה ואת המראה שלה, כי אתה עכשיו עומד לבקש ממנו כמה תמונות שלה.
הוא יזכור ככה את התמונה הראשונה שהעלית, לאורך כל הצ'אט.

1. אותה התמונה (בשינוי הצבעים) עם הפנים לכיווני ושתתן יד לעוד ילדה שדומה לה, (אם אפשר גם הפה של הבובה טיפה מעוות-לסדר את זה).
מה שהGPT נתן לי, בתור התחלה.
תגיד לי אם יש מה להמשיך, או להתעכב איתו על עוד פרטים שחסרים לך פה:

1752832514287.png

היי כולם!
צריכה תמונה של ילדה בלבוש עדכני אבל צנוע קופצת על טרמפולינה...
צריכה ממש דחוף לשעה הקרובה...ובדיוק נגמר לי המגבלה..
ממש דחוף,חסד אמיתי

שבוע טוב לכל הגרפיקאים והגרפיקאיות המעולות.
אני צריכה תמונה:
רקע טבעי מרהיב עם נוף הרים גבוהים ודרמטיים, כאשר השמש זורחת או שוקעת מאחוריהם ויוצרת קרני אור זהובות וזוהרות. במרכז התמונה, דמות אדם עומדת בשקט ובהוד, מביטה מעלה לשמיים, ידיה פתוחות או מורמות בתנוחת תפילה והודיה. דמות זו מוארת בקרן אור שמגיעה מהשמיים ומדגישה את הקשר הישיר עם ה׳.

מסביב, אנשים אחרים מופיעים מטושטשים או כפינות כהות, כדי להדגיש את חשיבות הקול האלוקי לעומת דעות אחרים.

תודה רבה רבה

היי לכולם!חייבת עזרה...
אני צריכה לוגו עליו כתוב בעברית יעל השאלה אם יש פה מישהו שמתמחה בבינה בעברית....אם יש מישהו אני יגיד לו בדיוק מה אני צריכה..תודה וערב טוב.
אני יכול לנסות.

מהמם.
יש מצב בגודל A4 לאורך?

קבצים מצורפים

• 4456.jpg
    4456.jpg
    3.7 MB · צפיות: 18
אני לא יודע אם זה המקום אבל אני צריך קובץ כזה של מערכת השמש שמש, כדור הארץ, ירח, ומזלות לפי שתי הגישות המודל הגאוצנטרי (כדור הארץ במרכז) והמודל ההליוצנטרי (השמש במרכז).
לא הצלחתי לעשות לבד..
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• אטום.gif
    אטום.gif
    KB 81 · צפיות: 11
אשמח ממש לעזרת המקצועיים פה..
אם אפשר ליצור לי תמונה של 2 יהודים חרדים חסידים עומדים מ2 צידיו של מעיין /נחל ושואבים ממנו מים לתוך דלי
על רקע לבן/ללא רקע
אשמח לראות גם סגנון ריאליסטי וגם סגנון איור
יעזור לי ממש.
תזכו למצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה