שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
@מרענן
freepik_assistant_1753309300775.png
freepik_assistant_1753309515092.png

זה גם מצויין (הילדה שיושבת עם הספר-בצבע סגול אך גם השאר).
אם תוכלו לעשות את כל הסגנונות של הילדות שאני צריך. (מצורף:
1. אותה התמונה (בשינוי הצבעים) עם הפנים לכיווני ושתתן יד לעוד ילדה שדומה לה, (אם אפשר גם הפה של הבובה טיפה מעוות-לסדר את זה).
2. אותה בובה (כפי שיצא בגוונים של סגול בהיר) כותבת מספרים על לוח.
3. שוב אותה ילדה יושבת על נדנדה וקוראת ספרים.
4. שוב אותה ילדה מחזיקה עוגה יפה ועל ראשה כובע לבן של טבח.
5. שוב אותה ילדה ועוד ילדה (דומה לה) נותנות יד אחת לשנייה וכל אחת מחזיקה בלון, על בלון אחד כתוב: ברוכות, ועל הבלון השני כתוב: הבאות.
6. אותה ילדה עם כינור (עומדת/יושבת וכו').
7. אותה ילדה מחזיקה ביד אחת מספריים וביד השנייה לורדים.
8. אותה ילדה מחזיקה ביד שמאל כדור פורח, ובידה הימנית מחזיקה מכחול של גואש ומתחת לידה הימנית ישנם בקבוקים של גואש.
תודה רבה מראש.)
ומקסימום אומר אח"כ על שינויים, בגדול הכל יוצא מצויין אבל אני לא יושב הרבה על המחשב ולוקח לי המון זמן עד שאני רואה את מה שעשו לי כאן כך שאם אפשר פשוט לעשות את כל השמונה סגנונות [מעדיף בצבע סגול בהיר] (כמובן כולם ללא רקע מאחור[-PNG] שנוכל לחתוך מסביב).
תודה רבה מראש.
בשביל מה אתה צריך את הכל? אישי או מסחרי? מה השימוש??

אפשר תמונות של ילדים מסדרים את הבית לכבוד שבת?
אחד עורך שלחן אחד מצחצח נעליים אחד מטאטא וכו'
תודה רבה!

בוקר טוב
אני צריך עזרה
אני מחפש ילד חסידי עם פאות מסולסלות בלי פוני יושב על ג'יפ ולומד גמרא ולידו יש אשכול ענבים גדול וכוס יין
הג'יפ נמצא בטבע
תודה רבה רבה
נ.ב. תודה לכל היוצרים הדברים ממש מועילים

אישי, עבור קישוט קירות הגן-גן בנות, (הבית עבור תחילת שנה בגן).
זה מידי הרבה בשביל חינם... אם אתה רוצה שאני מוכרת בזול עיצובים מוכנים ויכלוה לשנות לך לגווני סגול(מצרפת דוגמא, אמנם זה של בנים אבל הרעיון....יש לי גם סגנון לא תלת מימד)

קבצים מצורפים

• מתבייש (2).png
    מתבייש (2).png
    15.5 MB · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה