נראה מצוין ממש תודה רק עם אפשר שיראו את כל הגיפ' לא רק את הגג
תודה ע-נ-ק-י-ת!
אשמח לשער לחוברת כתיבה בגודל A4 לאורך
שיהיה בו עיפרון עם פרצוף חמוד ומכשירי כתיבה
בסגנון ציורי וילדותי
תודה רבה
שבוע טובנראה מצוין ממש תודה רק עם אפשר שיראו את כל הגיפ' לא רק את הגג
שוב תודה ענקית
זה הכוונה יושב על ג'יפ?שבוע טוב
מקפיץ שוב אם יש למישהו כמה דקות זמן לעזור לי תודה רבה
(ילד חסידי עם פאות מסולסלות בלי פוני יושב על גג של ג'יפ' ורואים את כל הג'יפ' (עדיף שהג'יפ' יהיה מלוכלך) הילג לומד גמראה ולידו יש אשכול ענבים גדול
תודה רבה
חסום כמובןזה הכוונה יושב על ג'יפ?צפה בקובץ המצורף 2024691
בסוף אבל נטפרי פותחים? כי לי הם לא פותחים אפילו אחרי הרבה זמן, ואני מדבר על תמונה של ישיבות ליטאיות ודברים כאלה, מה הסיבה שחוסמים, ואיך אפשר לפתוח?אני מנסה ליצור תמונות בבינה מלאכות ולוקח הרבה מאד זמן עד שנטפרי בודקים זאת , האם אצל כולם זה כך ?
רציתי גם לדעת מה צריך לבקש כדי לקבל את הדמויות החמודות של הילדים שדומים יותר לבובות ?
צריך לשלוח להם לפעמים בקשה...בסוף אבל נטפרי פותחים? כי לי הם לא פותחים אפילו אחרי הרבה זמן, ואני מדבר על תמונה של ישיבות ליטאיות ודברים כאלה, מה הסיבה שחוסמים, ואיך אפשר לפתוח?
מקווה שזה טוב.שלום לכם!
תודה רבה רבה על כל העזרה שלכם!!
אני צריכה בבקשה
את התמונות המצורפת האלו של העכבר והעט
(אותן ממש, אני צריכה את הזוית הזאת)
שיהיו עשויות כולם ממים (כמו הדוגמא המצורפת)
עם רקע לבן ונקי
תודה רבה רבה!!
מעריכה מאוד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים