CynicalExplorer
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #12,441
תודה תודהשמים @ לפני השם...חחחח
יוצרת לך ומעלה..
תודה תודהשמים @ לפני השם...חחחח
יוצרת לך ומעלה..
בכיף...שניה ואני מעלה...נטפרי בודק..תודה תודה
מצויין, תודה רבה. אני אקח את התמונה עם המבנה ברקע ולא עם הדשא, אם זה לא קשה ותוכל/י לתקן שהאנשים בהמשך השורה יהיו פחות מטושטשים אני אשמח ממש. אם זה הרבה טרחה - לא צריך.נוצר...תכתוב לי תקונים במקרה הצורך..
אם עוד לא התחלת בתיקון, אין צורך. אני רואה שזה משתלב בעבודה נהדר, אלפי תודות בשמי ובשם המגישה הנוספתנוצר...תכתוב לי תקונים במקרה הצורך..
בד"כ בזיפ זה כן נותן...יש לך נטפרי?
כי אם כן...לא חושבת ודיי בטוחה שהוא יחסום..
תודה רבה, לא רציתי להטריח... פשוט אומנותתעשיתי בכל מקרה...אני יעלה בכל מצב...
בכיף...לא הטריח בכלל.תודה רבה, לא רציתי להטריח... פשוט אומנותת
ממש נחמד פה.....
חחח..לגמריממש נחמד פה.....![]()
אין לי אישי.אנסה.
אבל כאן זה יחסם והמשתמש יחסם.
בכל מקרה ממש תודה ענקית...הרצון מחמם את הלבאוקיי מחקי את הספויילר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים