שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
@רעיה מ.
יוצרת לך...אם יש לך דרישות על הלבוש\צורה\גיל וכו' כתבי לי עכשיו
עדיין רלוונטי?

אם כן אשמח לילדת בית יעקב עם תלבושת(כחול תכלת)/שמלה/בגד צנוע (מכסה ברך ומרפק)
חמודה ומתוקה

ללא דרישות מיוחדות נוספות
תודה רבה!!

@רעיה מ
freepik__the-style-is-modern-and-it-is-a-detailed-illustrat__72396.png

יוצרת לך...
אגב...לא יצרו לך אתמול?
...
כן יצרו לי, אבל עכשיו אני רואה שזה לא מתאים למה שאני צריכה לעצב
ואני צריכה בדיוק בסגנון ובצבע של התמונה של התיק ששלחתי...

תכתבי בקנבה את ההנחייה הזו יוצא משהו מדהים!!!!!!
"איור עיפרון צבעוני . ילדה בלונדינית עיניים תכלת עם צמות לבושה חולצה תכלת בהירה עם שרוולים ארוכים וחצאית כחולה חלקה כהה שמכסה מעט את הברכיים"

שלום לכולכם!
תודה רבה רבה וענקית
על החסד הענק שאתם עושים איתנו!
שהקב"ה יחזיר לכם בכפל כפליים!!

אני צריכה בבקשה
את התמונות של העכבר, העט וגם של יונה
שיהיו עשויים כולם ממים עם שפריצים בצדדים
בגוונים, המרקם והסגנון שלהתמונה של התיק (מצורף)

שהרקע יהיה לבן ונקי (שיהיה קל לחתוך אותו)

ממש תודה רבה!!!!!

קבצים מצורפים

• 34345656.jpg
    34345656.jpg
    KB 598.8 · צפיות: 6
  • 2121.jpg
    2121.jpg
    KB 467 · צפיות: 9
אשמח אם תוכלו ליצור לי כוס חצי מלאה חצי ריקה (צבעוני)
תודה רבה!!!!!

תכתבי בקנבה את ההנחייה הזו יוצא משהו מדהים!!!!!!
"איור עיפרון צבעוני . ילדה בלונדינית עיניים תכלת עם צמות לבושה חולצה תכלת בהירה עם שרוולים ארוכים וחצאית כחולה חלקה כהה שמכסה מעט את הברכיים"
אני רואה שאתה נהנה לכתוב הנחיות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה