שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני מחפשת תמונה/לוגו עבור חולצות ליומולדת לסבתא צעירה שיהיה כתוב: יומולדת שמח לסבתא! רגע, אבל מי זה הסבתא?!
אם יש משהו שיוכל להכין את זה בצורה חגיגית ממש נשמח!!

בבקשה מי יכול לכתוב לי מה אני מבקשת מהבינה כדי לקבל את הפרצופים המתוקים של הילדים כמו בובות ?

בבקשה מי יכול לכתוב לי מה אני מבקשת מהבינה כדי לקבל את הפרצופים המתוקים של הילדים כמו בובות ?
"איור עיפרון צבעוני קריקטורה." לרוב זה הכי חשוב כדי לקבל תוצאה לא אמיתית אלא ציורית יותר
" ילדה בת 8 בלונדינית עם צמות עיניים תכלת לבושה חולצה תכלת בהירה עם שרוולים וחצאית חלקה כחולה כהה מכסה את הברכיים"

נערך לאחרונה ב:
אשמח ללוגו אם מגדל וכתוב ארי
1753728586955.jpeg

אשמח ללוגו עם מגדל וכתוב ארי.jpg

שלום וברכה לכל בעלי החסד שכאן!
אשמח אם יש מי שיוכל ליצור עבורי מס תמונות בסגנון הילדה המצורפת
1. סבתא נותת לילדה מחזיק מפתחות
2. מוכרת שנותת לילדה מפתח
4. נמלה שנותת לילדה מפתח (ולילדה ביד צרור עם מפתח אחד)
3. חברה שנותת לילדה מפתח (ולילדה ביד צרור עם 2 מפתחות)
5. תינוק שנותן לילדה מפתח (ולילדה ביד צרור עם 3 מפתחות)
6. אבא ואמא נותנים לילדה מפתח (ולילדה ביד צרור עם 4 מפתחות)
7. הילדה עם ילקוט על הגב ותלבושת ובידה צרור המפתחות

תודה ענקית!
זכות הלימוד של בנות ישראל תעמוד לכם!
@אווטר AI יצר מדהים את הנמלה והתינוק. תודה רבה רבה
אשמח אם יש מתנדבים נוספים שיוכלו לעזור עם השאר...
ושוב תודה גדולה! זה לא מובן מאליו!

אני אשמח לתמונה של לויתן חמוד ללא רקע עם שפריץ כזה למעלה שבבטן שלו יש מקום לתמונה לילד בתוך עיגול ובעיגול יש שולחן ערוך עם אוכל כיסאות ותאורה. שיתאים עבור קישוט שנזכה לישב בסוכת עורו של לויתן. יעזור לי מאוד. תודה

עדיין רלוונטי?

אם כן אשמח לילדת בית יעקב עם תלבושת(כחול תכלת)/שמלה/בגד צנוע (מכסה ברך ומרפק)
חמודה ומתוקה

ללא דרישות מיוחדות נוספות
תודה רבה!!
תמונות מאשכול התמונות לרבעס ומורים.
יש שם עוד הרבה. תוכלי לחפש שם

קבצים מצורפים

• הורדה (24).jpg
    הורדה (24).jpg
    KB 171.8 · צפיות: 20
  • הורדה (25).jpg
    הורדה (25).jpg
    KB 187.7 · צפיות: 18
  • הורדה.jpg
    הורדה.jpg
    KB 221 · צפיות: 18
  • הורדה (19).jpg
    הורדה (19).jpg
    KB 56.3 · צפיות: 19
  • תכלת (1).jpg
    תכלת (1).jpg
    KB 86.1 · צפיות: 18
אני מחפשת תמונה/לוגו עבור חולצות ליומולדת לסבתא צעירה שיהיה כתוב: יומולדת שמח לסבתא! רגע, אבל מי זה הסבתא?!
אם יש משהו שיוכל להכין את זה בצורה חגיגית ממש נשמח!!
מקפיצה

אפשר את האות Y בצבעי פסטל (תכלת סגול בהיר +ורוד ) על רקע כהה ?
תודה

תודה רבה על הלויתן. אשמח אם הלויתן יהיה לרוחב. מהצד.

אשמח בתמונה לגודל 50 ס"מ רקע של מפת העולם ועל זה משקפת רעיון של הפלגה לשנה מוצלחת
תודה

אפשר את האות Y בצבעי פסטל (תכלת סגול בהיר +ורוד ) על רקע כהה ?
תודה
הוא נתן לי כמה...שולחת בZIP לחסוך חסימה..(אם תרצי תוכלי לומר לאיזה שם את צריכה את זה..יש לי כמה יפים של שמות ב-Y)

קבצים מצורפים

• image.jpg (47).zip
    KB 271.2 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה