ועכשיו??לוחצים על הקובץ הנבחר קליק ימני בוחרים דחס אל...
ובאפשרויות בוחרים קובץ ZIP...
או שאת רוצה לתת לי קישורים לגוגל?........
תודה אלופה!
סבבה...תודה אלופה!
מעדיפה יותר קטע של סמל פחות תמונה
אבל אם קשוח מידי, אקח את זה .
תודה.
חחאוקיי.. @מיינסטרימית..
גם אני לא כל כך הבנתי אותך
רוצה לומר לי אם הבינה הבינה? או שיש תיקונים...צפה בקובץ המצורף 2027442
אפשר לקבל יעזור לי מאד:
כיתה ובה: שולחנות תלמידות ,שולחן מורה
על הקיר מאחורי שולחן המורה תלוי לוח כתיבה
פח, חלונות, דלת כניסה לכתה.
הציור מכיל רק רהיטים ללא דמויות כלל![]()
תודה רבה.
הכל בעברית?ואני רוצה עוד אחד שכתוה את המשפט הזה ביפה גם בשחור לבן:
"האות שלי – השם שלי – אני!"
את זה אני צריכה בעברית את כל המשפט הזה שיהיה גם לצביעה"האות שלי – השם שלי – אני!"
טבעשלום לכל העוזרים והעוזרות .
אשמח לשער לחוברת מדעים וכן לחוברת תורה.(גודל A4)
רצוי לשלב תמונה של ילד וילדה (גן ממלכתי דתי)
במדעים לשלב דברים מהטבע כמו: דבורה, פרפר עונות השנה וכו'
בתורה לשלב דברים מחומש בראשית.
תודה רבה רבה
תודה עזרת לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים